Age of Conan: Rise of Godslayer

Age of Conan: Rise of Godslayer

Články

Tvůrci onlineovky Age of Conan připravují novou Conan hru pro PC a konzole

Norská firma Funcom, známá díky onlineovkám Age of Conan, The Secret World nebo Anarchy Online, oznámí v příštím roce tři nové hry. Už příští měsíc se tak dozvíme o nové hře podle Barbar Conan licence, protože se Funcomu podařilo dohodnout s Conan Properties. Z Funcomu se tak stal "preferovaný partner" pro vývoj PC a konzolových her na základě značky Conan the Barbarian, což ale zahrnuje i příběhy z Hyborie, ve kterých Conan nefiguruje. Minimálně v hlavní roli.

Hry, které šly po krku World of Warcraft, ale neuspěly

Fantasy a MMORPG k sobě patří, o tom snad už dnes nikdo nepochybuje! Stylová propojenost magických světů s masivním online hraním navíc zcela evidentně vede nad jinými žánry, jako jsou sci-fi či akce ze současného světa. Trpaslíci, elfové, kouzelníci či zcela vymyšlené bytosti nás evidentně lákají mnohem víc, než postavy z daleké budoucnosti i obyčejné přítomnosti. Nebo prostě vývojáři sázejí na jistotu a nechtějí vymýšlet něco nového.

Age of Conan můžete "hrát" ode dneška zadarmo

Nedávno oznámená free to play verze akční onlineovky Age of Conan je ode dneška v provozu, jen se nelekněte menší úpravy názvu z AoC: Unrated na AoC: Unchained. AoC si tedy můžete vyzkoušet zdarma, pokud ale nechcete zkoušet nýbrž hrát, tak se placené variantě stejně nevyhnete. F2P verze nabízí přístup do všech tří herních zón (Aquilonia, Cimmeria, Stygia), dva charakterové sloty z osmi, přístup jen do poloviny dungeonů a jenom do dvou z celkových šesti raidů. V rámci free verze jsou také na výběr jen čtyři z dvanácti povolání (Barbarian, Demonologist, Guardian, Priest of Mitra) a zcela zamezen vám bez placení bude přístup do oblastí, kde probíhá obléhání  - za časově omezený přístup si však můžete zaplatit.

Age of Conan bude "zdarma", chystá se filmový "datadisk"

Jestli to tak půjde dál, zůstane jedinou placenou onlineovkou World of Warcraft. Narážíme na fakt, že klasický placený model opustí letos v létě po The Lord of the Rings, Champions Online a dalších titulech i Age of Conan, jak dnes hrdě vytroubila do světa tisková zpráva od spol. Funcom, která navíc včera oznámila, že se pro AoC zároveň připravuje obsahový update (tváří se jako datadisk, ale přitom to datadisk není!) napojený na chystaný film Barbar Conan.