BattleCry

BattleCry

Články

BattleCry chce být multiplayerový Devil May Cry z alternativní první světové

BattleCo? Je dost možné, že o BattleCry slyšíte poprvé v životě, takže úvodem jedna encyklopedická: BattleCry Studios je studio pod křídly Bethesdy, které vzniklo proto, aby udělalo hru BattleCry, což free-to-play multiplayerová řezničina z alternativní první světové. Nemá nic společného s Battlebornem, Battlefrontem, Battlefieldem ani žádným jiným Battlem, to jen herní vývojáři občas postrádají při vymýšlení názvů špetku invence. A jak je dnes v módě, slibuje BattleCry „AAA herní zážitek, zabalený do free-to-play modelu“. Jaká je ale realita?

Bethesda chystá karetního konkurenta Hearthstone a vydání akce BattleCry

Bethesda letos přitáhla na E3 jedny z největších pecek výstavy, včetně Falloutu 4 a nového Dooma. Vedle obrovských projektů nezapomněli ale také na menší či mobilní hry. O Fallout Shelter jsme už psali, ale nesmíme zapomínat ani na The Elder Scrolls: Legends - pokus Bethesdy vstoupit na lukrativní trh karetních her a utrhnout si z něj kousek pro sebe.

Video z rubačky BattleCry podporuje dojem, že jde o Team Fortress 2 bez pušek

O akční rubačce bez pušek BattleCry jsme se poprvé dozvěděli krátce před letošní E3, abychom na E3 zaslechli něco víc. Pak už bylo ticho po pěšině. Bethesda, která prvotinu Battlecry Studios vydává, se probudila až nyní, a zatímco návštěvníky PAX v Austrálii nechá hru vyzkoušet, pro vás ostatní připravila alespoň trailer.

E3 blog: První den étrojkového prvňáčka

Už jsme sice v Los Angeles pár dní, ale právě jsem prožil svůj úplně první den na E3. Jistě, už v pondělí proběhla registrace a tiskové konference, ale to ještě nebyla skutečná E3. Všechno začalo až v úterý po poledni v Convention Centre a v halách okolo, kde se odehrává to hlavní herní nebe či peklo, záleží na přístupu. Jako étrojkou nepolíbený jsem si nasadil na krk akreditaci s motivem Teddyho z Persona 4 a hlavními dveřmi…

Free to play řežba BattleCry od Bethesdy se obejde bez pušek

Bethesda oznámila free to play akční hru BattleCry, která ovšem nemá nic společného se starým dobrým Battlecry, ani se starým, dobrým a neznámým Battle Cry. V nové BattleCry hře studia od studia Battlecry (!) má dojít na frenetické multiplayerové souboje až 32 hráčů. V zásadě jde o Team Fortress 2 zasazený do éry po alternativní první světové. BattleCry se ale od svých vzorů hodlá odlišit (krom jiného) absencí většiny střelných zbraní a osobou Viktora Antonova - člověka, který je odpovědný za vzhled Half-Life 2 a Dishonored.