Battlestar Galactica Online

Battlestar Galactica Online

Články

Tvůrci Battlestar Galactica Online vás lákají do vesmírného MMO Entropy

Název norského studia Artplant možná v uších nezvoní stejně jako když řeknete třeba Bethesda, CryTek či Black Isle, nejedná se však o zelenáče. Samozvaní mástři Unity a obecně vývoje browserových her pro BigPoint vytvořili docela úspěšnou browserovou onlineovku Battlestar Galactica Online a nyní se pokouší prorazit na vlastní pěst v identickém žánru s titulem Entropy.

Nový trailer z Battlestar Galactica Online

Bigpoint vydali zbrusu nový trailer z webové MMO Battlestar Galactica Online. Video se skládá...

Přihlašte se do bety MMO Battlestar Galactica

Znovu se můžete přihlásit do testování MMO Battlestar Galactica Online, jehož uzavřená beta se včera oficiálně spustila. Jde o první fázi testování, pro nějž autoři vybrali stovky hráčů z USA i EU, aby otestovali, citujeme, "jednu z nejambicióznějších browserových her vůbec". Během betatestu mají hráči přístup k jedné tutorialové misi za lidi nebo Cylony, načež se pustí do otevřeného herního světa a dle libosti se v něm mohou účastnit PvE či PvP soubojů.

Panasonic chystá MMO handheld Jungle

Na scéně se objeví další herní handheld. Nebude to však od Microsoftu, jak se dlouho spekulovalo, ale od japonského giganta Panasonic, který se v oblasti herních konzolí už jednou spálil s neúspěšnou mašinkou 3DO.

Battlestar Galactica Online info

Jak to bude s volbou rasy, ranky anebo přizpůsobením lodí?

E3 preview Battlestar Galactica Online

Onlinovka podle známého TV seriálu slibuje vesmírné souboje i ruční manévrování vesmírných lodí.