Boundless

Boundless

Články

Rok 2016 přinese řadu vysněných her a zátěžový test virtuální reality

Predikce průběhu nadcházejících dvanácti měsíců je ošemetným novoročním koníčkem. Krom seznamu vydání některých zajímavějších titulů se však ke konci loňského se svými vizemi pro web GamesIndustry pochlubili i různí zástupci herního průmyslu a byl by hřích jim nevěnoval pozornost. Většina z nich se shoduje, že rok 2016 bude spíše méně významný. Výraznější anomálií proto bude první ostrý test obliby virtuální reality. Co vše nás tedy v příštích čtyřech kvartálech čeká a nemine?

Boundless má být ultimátní sandbox s jediným sdíleným vesmírem

Když se v úterý představila na pařížské tiskovce Sony hra jménem Boundless, nikdo moc nevěděl, co od hry čekat. Nyní už víme víc a z toho, co tvůrci ze studia Wonderstruck naznačili, si před sebe rozhodně nekladou malé cíle. Boundless je totiž obrovitá multiplayerová sandboxová hra, která napříč dvěma platformami (PC a PS4) sdílí jediné universum, kde si každý hráč hledá své místo na slunci.

Oort Online slibuje svobodné budování světa a živou ekonomiku

Když jsem poprvé viděl záběry z Oort Online, smetl jsem je s konstatováním, že jde o nějaký klon Minecraftu. Do jisté míry ano, ale když se na Oort Online podíváte blíže, uvidíte zde potenciál, který ji odlišuje od staršího hranatého kolegy. Základem je sice známé budování v rámci jednoho světa, ale mnohem výraznější roli zde bude hrát propojenost jednotlivých světů v rámci obrovského universa, které budete moci procestovat.

Bleskovky

  • 25. 7. 2018 - Sandboxové MMO Boundless (vychází 11. září) nabídne podporu crossplay mezi PC a PS4 hráči.