Caffeine

Caffeine

Články

Kofeinový horor Caffeine odmítá zemřít a straší novým trailerem

Jestli tohle není příkladná ukázka buldočí zavilosti, pak už nevím. Australan Dylan Browne pracuje na nezávislé hororové adventuře Caffeine už více, než dva roky. Už jednou se s ní vydal na IndieGoGo, kde vybral pouhá čtyři procenta vytoužené částky. Browne si ale asi nalil další hrnek kávy a řekl si „jedeme dál.“ Rok po neúspěšné kampani se vrací na IndieGoGo a prezentuje se novými záběry ze hry, na níž neustále ve volném čase pracuje.

Sci-fi horor Caffeine straší s IndieGoGo trailerem

V roce 2097 už je Země přelidněná a většina lidstva přišla na to, co naše redakce už dávno ví – že caffeine (kofein) je to nejlepší, co vás udrží na nohou a ve stadiu přiměřené spokojenosti. Jenže když na kofeinu jedou (a tady už platí, že je z něj droga) všichni, stává se z něj nedostatkové zboží a těží se, kde  může, což v budoucnosti znamená hlavně ve vesmíru.

Caffeine je netradiční nezávislá hororová adventura

O vítězi ceny za nejkrásnější název pro rok 2014 už máme jasno. Caffeine je úderný, jednoznačný a nepřekonatelný titul, ten nejhezčí, jaký hra může mít. Čert vem, že zápletka je trochu zvláštní. Probíráte se osamocení na těžební stanici, která doluje ve vesmíru titulní alkaloid.