Call of Duty: Modern Warfare 2: Campaign Remastered
Věková dostupnost

Call of Duty: Modern Warfare 2: Campaign Remastered

Články

Odstartovala kickstarterová kampaň deskovky podle Call of Duty

Slavná střílečka se konečně chystá na stoly deskovkář od tvůrců Mage Wars.

Měsíční exkluzivita Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered mi zkazila zážitek

Jsem zvyklý hrát hry na tom systému, na který dostanu recenzentský kód, a nijak zvlášť to neřešit. Střílečky bych radši hrál na PC, závody na PlayStationu, ale když je potřeba vyzkoušet Wolfenstein II: New Colossus na konzoli, tak si prostě zastřílím na konzoli a vůbec mi to nevadí. Bohužel jsem ale objevil jednu výjimku – z hraní remasteru druhého Modern Warfare na PS4 jsem pořádně rozmrzelý.

Vyšel remaster kampaně Call of Duty: Modern Warfare 2. Zatím pouze na PlayStation

Jak jsem po smršti internetových drbů avizovala už předevčírem, včera vyšla nostalgická jednohubka pro všechny fanoušky stříleček ze současnosti s vyčerpávajícím názvem Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Zatím ovšem pouze pro hráče na PlayStationu 4, ostatní platformy si na zrestaurovaný zážitek ve 4K s vylepšenou grafikou i ozvučením budou muset chvíli počkat.

Neohlášený remaster Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde už zítra

Máte rádi překvapení? Jedno vám titulek možná právě zkazil, protože podle Eurogameru se hned zítra dočkáme remasteru singleplayerové kampaně Call of Duty: Modern Warfare 2. O víkendu o tom informoval stejný zdroj, který odhalil existenci battle royale Warzone, ještě než byla potvrzená. Spolu s tím unikla i stránka z PlayStation Store, která remaster prakticky potvrdila a připojila obrázky i trailer.

ORIGINÁL

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009)
9/10
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009)
Akční
PC, PlayStation 3, Xbox 360, MAC
10. listopad 2009
Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Hodnocení čtenářů:
100/100
Datum recenze:
7. dubna 2020
Recenze