Call of Juarez Bound in Blood
Věková dostupnost

Call of Juarez Bound in Blood

Články

Call of Juarez vstává z mrtvých a vyzývá Red Dead Redemption II

Stojíme snad na prahu nové éry westernových her? Vůbec bych se nezlobil. Red Dead Redemption II je za dveřmi, Desperados 3 přislíbené, a teď se k těmto legendám přidává i (až na jednu botu) povedená série stříleček Call of Juarez. 

Téměř celá série Call of Juarez je po neobjasněném zmizení zpátky na Steamu

Zhruba před měsícem se objevila nečekaná zpráva o postupném mizení her westernové série Call of Juarez ze Steamu. Oficiálních informací jsme se bohužel nedočkali, ale dá se předpokládat, že v tom sehrálo svou roli vypršení licence na straně vydavatele, tedy Ubisoftu. Nyní jsou hry zpět. Tedy až na jednu. Její absence vás ale nebude mrzet.

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

V přehledu materiálů, které se během uplynulého týdne objevily na ABCgames, tentokrát najdete češtiny pro Batman: Arkham City nebo oba dva díly Zombie Shooter, kompletní návody pro střílečky Painkiller: Recurring Evil a Call of Juarez: Bound in Blood, a k užitku vám snad budou cheaty a trainery pro Legend of Grimrock, inteligentní hlavolam Quantum Conundrum nebo včera vydanou střílečku Spec Ops: The Line. Kompletní výpis návodů, cheatů, trainerů, češtin a samozřejmě i wallpaperů najdete po rozkliku v článku.

Chystá se zřejmě další Call of Juarez

Celkem překvapivé, že? Call of Juarez: The Cartel byla hra, která se opravdu nepovedla.

Benchmarky Call of Juarez Bound in Blood

Dobře si zahrají i majitelé slabších počítačů, vyšlo z testů PCTuningu. + SROVNÁVACÍ OBRÁZKY

Bleskovky

  • 30. 6. 2016 - Členové PS Plus programu obdrží 5. července Saints Row: Gat Out of Hell (PS4), Furi (PS4), Fat Princess (PS3), Call of Juarez: Bound in Blood (PS3), Prince of Persia: Revelations (PSV) a Oreshika: Tainted Bloodlines (PSV).