Caribbean!

Caribbean!

Články

Tvůrci pirátského sandboxu Caribbean! vydají vylepšenou verzi Blood & Gold: Caribbean!

Nově oznámená, vylepšená, edice "karibského Mount & Blade" s názvem Blood & Gold: Caribbean! původní hru Caribbean! nenahradí. Bude koexistovat vedle ní, byť jde o učebnicovou definici "Enhanced Edition". Tvůrci ze studia Snowbird Games se však rozhodli, že bude lepší vylepšenou verzi vydat jako samostatnou hru s novým názvem - zřejmě proto, že původní hra po vydání neměla kvůli bugům a nedodělkům zrovna nejlepší pověst. Ostatně, Blood & Gold nabídne spoustu nových funkcí, které svého času slibovali už do původní hry.

Autoři pirátského Caribbean! předělávají lodě a chtějí větší moře

Jeden z nejsympatičtějších projektů, u nějž vidím Early Access jako smysluplný, je pirátská variace na Mount & Blade jménem Caribbean! Smysl předběžného přístupu zde vidím primárně v tom, že skutečně slouží jako testovací platforma pro malý tým, který za hrou stojí. Ostatně i kvůli tomu, že se stále hra odlaďuje nyní vydali tvůrci update, který upozorňuje na fakt, že některé věci musí předělat, což ukázalo právě testování.

Karibský Mount & Blade s piráty se po dvou letech vyloupl na Steamu

O sandboxovém RPG Caribbean! víme už od roku 2012 a nyní si hru po necelých dvou letech můžeme konečně i zahrát. Vývojáři ze studia Snowbird Game Studios vydali rozpracovanou verzi hry na Steamu v rámci early access programu za 15 eur. Hra je založená na enginu Mount & Blade: Warband a se známým "středověkým simulátorem" by měla mít nemálo společného i po stránce herního konceptu. Jen se odehrává v pirátských kulisách...

Fantasy strategie Eador chce být vše v jednom a vypadá to slibně

O pirátském RPG Caribbean od týmu Snowbird Games jsem se kdysi v létě dost neomaleně vyjádřil jako o pirátské variaci Mount & Blade. Jestli jsem se alespoň částečně strefil, to se odvážlivci mezi vámi dozví už na začátku prosince, kdy by měla začít beta Caribbean. Pokud se do ní chcete dostat, mrkněte na tento post a proveďte všechny potřebné kroky. A to samé můžete rovněž spáchat i v případě RPG strategie Eador: Master of the Broken World, jejíž beta začne okolo 10. prosince. Že o jakékoli hře jménem Eador nic nevíte? To je možné, protože už delší dobu uniká naší pozornosti, ačkoli vypadá nesmírně zajímavě, pokud hovořím o potenciálu. Vás by snad kombinace systémů z Total War a HoMaM nezajímala?

Pirátské RPG Caribbean působí jako Mount & Blade z Karibiku

Bál jsem se dne, kdy budu muset opět rozlišovat mezi Mount & Blade: With Fire & Sword a Mount & Blade: With Fire & Sword. Vidíte sami, že oddělit od sebe obě hry je obtížné a přitom každou z nich dělal někdo jiný (Snowblind/Snowbird a TaleWorlds) a jsou postaveny na odlišných enginech. Obsahově už jsou ale až na pár věcí totožné, oujé.