Cities XXL

Cities XXL

Články

Souhrn recenzí, které vyšly na Games.cz v únoru a březnu

Od posledního souhrnu uplynuly skoro dva měsíce a na Games jsme mezi tím publikovali přes 30 recenzí malých, velkých, dobrých i méně dobrých her. A protože se vám řada titulů jistě už dávno vykouřila z hlav, nabízíme vám k nahlédnutí komentovaný soupis jejich recenzí, abyste viděli, co všechno za hry vám uniklo a musíte si ještě zahrát (než vyjde další pecka, na kterou čekáte).

Tvůrci Cities XXL nabízí výraznou slevu pro majitele předchozího dílu

Příznivci virtuálního budování městeček, měst a megapolí už asi odpočítávají dny do vydání urbanistické strategie Cities XXL, ke kterému dojde 29. ledna. Nejnovější video ze hry ukazuje pozitivní stránky života ve městě a upozorňuje na klasické výhody, když si Cities XXL předobjednáte.

Cities XXL pokračuje v sérii městských strategií od Focusu

Zatímco se EA snaží fanoušky urbanistických budovatelských strategií nalákat dvacet let starým SimCity 2000 zdarma, Focus Home Entertainment přichází s ohlášením vývoje Cities XXL (homepage), neoriginálně pojmenovaným pokračováním předešlých dílů Cities XL. Jak napovídá název, nový díl přinese starou hratelnost a nafouknutý obsah. Úvodní upoutávka je přitom díky svým urbanistickým vizuálům potěchou pro oko každého virtuálního starosty.

Tea Club #10: Tomáš Faina o vývoji SIMT MHD

Stihli jsme to! Co? Vydat další Tea Club ještě před tím, než přijde velký update českého simulátoru městské hromadné dopravy SIMT MHD! Přijde vám to veselé? Nám také, ale teď už jsme moudřejší a nesmějeme se. Tady jde o vážnou věc. Každý den hráči najezdí v autobusech a trolejbusech téměř dva tisíce kilometrů, nabírají a vykládají kaštany cestující a snaží se dodržovat jízdní řád. Podle Tomáše Fainy, který si s námi o hře povídal v Tea Clubu, jim to docela jde a jsou kultivovaní. No bus trolling in da štrýt! Uznejte sami – v kolika hrách vám cestující nenastoupí, když máte zasviněný autobus? Takže pěkně hadru a Savo a drhněte!