Dark Matter (2013)

Dark Matter (2013)

Články

Trable s Dark Matter - GOG vrací peníze, Steam stáhl prodej

Tak dobře hra vypadala, tak nešťastně se to všechno zamotalo. Dark Matter je plošinovka, která sází na pěknou vizuální stylizaci a hlavně propracovaný příběh. Rozšířit své finanční zásoby zkoušela i na Kickstarteru, ale ten nevyšel a věci se začaly komplikovat. To ale vylezlo na povrch až nyní, takže bude lepší to vzít od začátku.

Dark Matter bude plošinkový sci-fi survival horor

Před půl rokem Marek Král psal o nezávislé survival záležitosti jménem Dark Matter, která se blíží svému dokončení. Právě se nachází ve stavu, kterému tvůrci z Interwave Studios říkají beta, a rádi by hru definitivně vypilovali. Na to by ale potřebovali ještě tak měsíc a hlavně padesát tisíc dolarů, o něž si řekli na Kickstarteru, a zároveň se vrhli na Steam Greenlight.

Nezávislý rozcestník: vesmíru tváří v tvář

Tématem dnešního Nezávislého rozcestníku jsou rasy, tváře i vesmír v proměnách. A jak každý správný scifista ví, v každém správném článku z vesmíru by neměly chybět ani Hvězdné války nebo Star Trek. Bohužel ne doslovně, ale i tak je hvězdnými válkami dnešní díl takřka natřískaný – Star Trek se podařilo naplnit v plném významu. Napřed však vzhůru do oblak!