Těšte se na podzimní apokalypsu, Darksiders III vyjdou v listopadu
zdroj: tisková zpráva

Těšte se na podzimní apokalypsu, Darksiders III vyjdou v listopadu

10. 7. 2018 16:24 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Námět na diskuzi: je série Darksiders podceňovaná? Na Metacriticu se hodnocení jedničky a dvojky, případně jejich remasterovaných edic, pohybuje kolem osmičky, druhý díl si od nás v recenzi odnesl dokonce devítku, a stejně tyhle hry nikdo nezmiňuje mezi velikány žánru akčních mlátiček jako God of War nebo nedej bože Dark Souls. Třeba to napraví třetí díl, který konečně zná své datum vydání.

V hlavní roli se tentokrát objeví kouzelnice Fury, která svým bičem začne rozsévat smrt a utrpení 27. listopadu. Z úvodních záběrů a obrázků na mě tedy Darksiders III zatím nepůsobí zrovna ambiciózně a radši bych se asi vrátil ke skvělému Smrťákovi z dvojky, ale kdo ví, třeba mě bičující rudovláska ještě překvapí.

Vydavatelé THQ Nordic kromě data vydání oznámili i různé edice, které si už teď můžete předobjednat. Ta základní stojí na Steamu a GOG 60 eur a bonusem za brzký nákup je speciální skin na úvodní brnění hlavní hrdinky – jen kosmetický, takže neovlivní hratelnost.

Deluxe edice normálně stojí 80 eur, ale předobjednat si ji můžete za 70. Výměnou za to kromě zmíněného brnění dostanete ještě dvě budoucí DLC a další odměny v závislosti na platformě. Při PC objednávce vám na harddisku přistane soundtrack, na PlayStation 4 a Xbox One to je přístup ke hře 24 hodin před ostatními hráči.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články