The Escapist 2 přidá multiplayer a víc možností, jak utéct na svobodu
zdroj: Vlastní foto autora

The Escapist 2 přidá multiplayer a víc možností, jak utéct na svobodu

3. 10. 2016 11:20 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Rok a půl po vydání úspěšné (prodalo se 1,8 milionů kopií) a zábavné (viz recenzi) simulaci útěku z vězení The Escapist oznámili její tvůrci ze studia Mouldy Toof její pokračování. Jelikož ale vyjde až někdy v roce 2017, stihne se vám do té doby první díl omrzet a vy si s radostí zkusíte dvojku se všemi jejími novinkami, jimž vévodí multiplayer, kdy se v jednom vězení ocitnete i s dalšími třemi odsouzenými.

Multiplayer funguje online i v lokální formě formou split-screenu. S jinými hráči můžete při plánování útěku a celkově trávení života ve vězení spolupracovat, tak si i konkurovat. Dvojka také bude mít vězení s více patry a také víc možností, jak se dostat na svobodu.

Změny se dotknou i soubojového systému, který bude propracovanější díly možnosti blokovat útoky, používat silné i slabé údery a uzamknout se na jednoho nepřítele. Inu, vězeňský život je krušný a přece netrávíte všechny ty dny v posilovně jen pro lepší psychickou pohodu. Své vězně budete moci víc upravovat, crafting nabídne víc možností…

Prostě, The Escapists 2 nabídnou v jádru to samé, jako jednička, jen lepší a propracovanější ve všech směrech. Team 17 hru vydá na PC, PS4 a Xbox One příští rok, ale kdy přesně, to zatím nevíme.

zdroj: Archiv

Nejnovější články