Vychází simulátor hrobníka Graveyard Keeper
zdroj: tisková zpráva

Vychází simulátor hrobníka Graveyard Keeper

16. 8. 2018 14:47 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Stardew Valley je jedna z her, u které můžete vypnout a v klidu relaxovat, a u jejího duchovního příbuzného Graveyard Keeper můžete pokojně odpočívat navěky. I když to není úplně přesné: spíš musíte zajistit, aby pokojně navěky odpočívali vaši svěřenci. Simulátor absolutního hrobaře vychází už dnes a ruku k vám z hrobu natahuje skrz čerstvý, ještě teplý trailer.

Graveyard Keeper nazývá sám sebe tím „nejméně historicky přesným manažerským simulátorem středověkého hřbitova“. Takže ze začátku možná budete pohřbívat hezky podle tradice a přání pozůstalých, ale zároveň musíte být do jisté míry morálně flexibilní.

Mrtví už se nemůžou bránit a nějaké to nedůstojné nakládání s lidskými ostatky vás přece nemusí trápit. Aby váš hřbitov vzkvétal, potřebujete sázet květiny, prozkoumávat prastaré kobky, plnit úkoly, oddávat se riskantním experimentům a do toho řešit všelijaká morální dilemata, jako jestli kanibalismus, vampyrismus a nekromancie mohou být etické. Když z toho kápne nějaký ten zlaťák, tak proč ne?

zdroj: Archiv

Blíže se na simulátor hrobaření podíváme v blízké době v recenzi. Vy už si ho můžete pořídit teď na Steamu, Humble Store nebo GOG se sympatickou cenovkou 20 dolarů. Jezdit s hlínou, jezdit s vozíkem s černou rakví a bílým pomníkem, kde jinde se toho taky nadějete?

Nejnovější články