Weedcraft Inc, tycoon, ve kterém můžete obchodovat s trávou
zdroj: tisková zpráva

Weedcraft Inc, tycoon, ve kterém můžete obchodovat s trávou

13. 4. 2019 8:07 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Je víkend, venku je zima, sedíte doma a nemáte do čeho píchnout? Ne, nebudu vás zde nabádat k pěstování zelených rostlinek s nezaměnitelným aroma (ať už během růstu či jejich pálení), ale celkem bez výčitek vás chci informovat o vydání hry Weedcraft Inc, která se přesně takovým tématem zabývá.

Ve Weedcraft Inc se stáváte začínajícím podnikatelem s marihuanou, kterou pěstujete hezky potají ve své garáží a nabízíte pochybným individuím na ulici za nemalý peníz. Samozřejmě nejste jedinými dodavateli ve městě, takže abyste se odlišili, bude to chtít ozvláštnit svou odrůdu něčím zajímavým.

Hra před vás klade mechanizmy spojené se staráním se o rostoucí rostlinky, jejich zalévání, stříhání a hnojení. Můžete křížit různé odrůdy a dávat tak vzniknout novým příchutím. Zároveň se musíte vypořádávat s policejními raziemi, vést válku s konkurencí, ale klidně se můžete dát na zcela legální kariéru.

Vedete vlastní firmu, takže musíte bedlivě sledovat příjmy a výdaje, najímat a vyhazovat pracovníky, bojovat za novely zákona a v neposlední řadě i sledovat příběh a jeho postavy s vlastními postranními úmysly.

Weedcraft Inc jde proti proudu a vyhýbá se předběžnému přístupu. Svérázný vydavatel Devolver Digital ji rovnou hodil na Steam za základních 17 eur, které jsou na týden zlevněné o 15 procent. Dalších 10 procent si z ceny srazte v případě, že se vám knihovničce válí některý z titulů Oh…Sir!! The Insult Simulator, Beat Cop, Block’hood, nebo Crush Your Enemies.

zdroj: Archiv

 

 

Nejnovější články