Depraved

Depraved

Články

V právě dokončené Depraved se probouzí budovatelská strategie z Divokého západu

Představte si Banished, ale v mnohem zajímavějším prostředí. Depraved je vlastně docela obyčejná budovatelská strategie, kterou dochucuje přítomnost kovbojů a fakt, že jste malá semknutá komunita budující nový svět. Na Divokém západě je všechno lepší (pro hráče), protože tam je všechno horší (pro osadníky).

Vyzkoušejte early access Depraved, budovatelské strategie na Divokém západě

Western se poslední dobou nějak hlásí ke slovu. Jen před pár dny jsme informovali o stařičké Desperados, která se zničehonic dočkala updatu pro aktuální operační systémy. O plánované (snad) pecce od Rockstaru ani nemluvě. Nyní se na Steamu v předběžném přístupu objevil zase trochu jiný zástupce s touto tematikou – budovatelská strategie Depraved.

Ve strategii Depraved postavíte kovbojské městečko na Divokém západě

Když už se nějaká hra vypraví na Divoký západ, většinou se nese ve štěkavém rytmu koltů nebo vyhrává vrzavou symfonii nekonečné pouti dostavníkem. Ovšem budovatelská strategie, v níž uprostřed ničeho vystavíte prosperující ráj pro kovboje a prospektory? To už je rarita. Pokud tedy nepočítáte nepříliš povedenou hru 1849. Jestli máte chuť vybudovat svůj vlastní saloon, bránit se před nájezdy Indiánů a věšet rozvratné živly na oprátce, pak je Depraved něco pro vás.