Divekick

Divekick

Články

Games with Gold nabídnou dalšího Assassina, PS Plus zase Hitmana a větší cloud

Únor klepe na dveře, což pro předplatitele konzolových služeb PS Plus a Games with Gold znamená přísun několika starších her. Jak PlayStation, tak Xbox mají opět co nabídnout, ale v případě prvního jmenovaného jde tentokrát o víc než hry. Nicméně s Xboxem se zase pojí jiná zajímavá informace ohledně počtu aktivních uživatelů.

Steam Greenligt dal zelenou dalším 14 hrám včetně remaku Opposing Force

Již od svého vzniku čelí Steam Greenlight, fanoušky napájený schvalovací proces her na Steamu, halasné kritice z mnoha směrů. A Valve to už i přiznává. To mu však nic neubírá skutečnosti, že Greenlight zjevně celkem šlape, a nově tak připustil na Steam dalších 14 zajímavých titulů, včetně Deadly Premonition či remaku Half-Life: Opposing Force. Výčet všech krasavců najdete uvnitř článku.

Nezávislý rozcestník: E3 2013 indie edition

Pokud vás letošní E3, potažmo naše články, dosud baví, mám pro vás dobrou zprávu: i dnešní Nezávislý rozcestník ukazuje směrem k první z letošních dvou velkých herních výstav (Gamescom na konci léta bude rovněž stát za to). Připomíná nadějné nezávislé tituly, a nenápadně tak oslavuje firmu Sony, která vyšla proti proudu vstříc milovníkům nezávislých kusů.