Empire at War: Forces of Corruption
Věková dostupnost

Empire at War: Forces of Corruption

Články

SW Empire at War: Forces of Corruption hotov

Naše včerejší dohady ohledně dokončení vývoje datadisku k sci-fi vesmírné strategii Star Wars Empire At War (recenze) - Forces of Corruption, v rámci včerejší zprávy týkající se vypuštění hratelné demoverze, se potvrdily.

Empire at War: Forces of Corruption na dosah

3D real-time strategie na motivy Hvězdných válek - Star Wars Empire at War - vyšla začátkem tohoto roku a sklidila značný úspěch (v naší recenzi získala krásných 85 %), na který se tvůrci ze studia Pteroglyph, vedeni společností LucasArts, brzy pokusí navázat datadiskem Forces of Corruption.

Podsvětí v Empire at War: Forces of Corruption

Jak jsme již psali, novou hratelnou stranou v datadisku Forces of Corruption pro povedenou RTS Star Wars: Empire at War se stane tzv.

SW Empire at War: Forces of Corruption

Pokud jste se ještě neztratili v návalu zpráv z E3, určitě teď víte, že společnost LucasArts chystá addon pro úspěšnou RTS ze světa Hvězdných válek - Star Wars Empire At War: Forces of Corruption.

SW Empire at War: Forces of Corruption

V rámci své nabídky pro E3 odhalila společnost LucasArts své plány ohledně vývoje nového datadisku pro velmi vydařenou real-time strategii ze světa Hvězdných válek - Star Wars: Empire at War (recenze - 85 %).