Europa Universalis IV: The Cossacks
Věková dostupnost

Europa Universalis IV: The Cossacks

Články

Humble Bundle nabízí Europu Universalis IV se 17 DLC za cenu jednoho rozšíření

Pokud se vaše peněženka ještě nevzpamatovala z vánočního šílenství, ale nejradši byste si i tak udělali radost nějakou hutnou strategií od Paradoxu a neomezovali se přitom jen na základní hru, pak vás zachrání Humble Bundle. Europa Universalis IV, které táhne na sedm let, si vysloužila vlastní balíček s pořádnou porcí dodatků.

Kozáci z šestého datadisku pro Europa Universalis IV přicválali se spoustou výrazných změn

Na pulty virtuálních obchodů se dnes dostal už šestý datadisk pro dva roky starou strategii Europa Universalis IV. Rozšíření s názvem The Cossacks se soustředí mimo jiné na východní Evropu a nabídne víc možností interakce se sousedy, rozšířenou diplomacii, jednotky nomádských klanů a spoustu dalších novinek, které připomíná trailer.

Europa Universalis IV rozšíří na začátku prosince datadisk The Cossacks

Dva roky stará historická strategie Europa Universalis IV je zvyklá na pravidelný přísun datadisků či DLC a dalším na řadě bude 1. prosince datadisk s podtitulem The Cossacks. Hru by měl oživit v mnohém, například v příslibu pozemků různým skupinám. Je na vás, jestli dáte víc pozemků duchovním, šlechtě, nebo obchodníkům. Ve vašem zájmu je všechny strany ideálně vybalancovat, ale mohou nastat situace, kdy potřebujete třeba větší náklonnost šlechty. Pak ale musí někdo logicky strádat.