Dirty Bomb

Dirty Bomb

Články

Multiplayerová akce Dirty Bomb vás zve do betatestu zničeného Londýna

Multiplayerová řežba Dirty Bomb dorazila na Steam ve formě betaverze. Zaměřuje se na obvyklé týmově laděné šarvátky a snaží se hráče zaujmout neobvyklým prostředím. Hra je zasazená do post-apokalyptického a vybydleného Londýna blízké budoucnosti, ve kterém již nepanuje ani zákon ani pořádek a kde se hlavní role ujímají bandy po zuby ozbrojených žoldáků toužících po rychlém zbohatnutí.

Střílečka Dirty Bomb se vás pokusí přesvědčit o svých kvalitách v otevřené betě

Možná jsem škarohlíd, ale free-to-play střílečku Dirty Bomb nevidím jako nějakého černého koně FPS sezony. Ano, stojí za ní Spash Damage, kteří mají na pažbě zářezy za Wolfenstein: Enemy Territory a Enemy Territory: Quake Wars, ale samotná Dirty Bomb prostě nevypadá nijak lákavě. A i v novém videu, které hru komplexněji představuje a oznamuje blíží se otevřený betatest prostě chybí něco, co by titul odlišilo od velmi silné konkurence.

Dirty Bomb předvádí náročnost tvorby map pro multiplayer

O tom, že udělat pořádnou multiplayerovou mapu v FPS není nic jednoduchého, asi nemusíme ani diskutovat. Tohle video z chystané free to play střílečky Dirty Bomb ale ukazuje, jak se tomuto problému věnovat, jak analyzovat průběh bojů na mapě a dle toho následně modifikovat jak mapy, tak i zbraně. Jednoduše, nejde udělat mapu na první dobrou tak, aby vypadala hezky a měla cool prvky, protože proud testovacích her postupem času odhalí všechna slabá místa.

MP akce Dirty Bomb vypadá na prvním videu tuctově

Tvůrci ze studia Splash Damage, kteří mají na svědomí několik solidních projektů (Enemy...

Tvůrci Brink a Enemy Territory oznamují Špinavou bombu

„Špinavá bomba je označení pro zbraň, způsobující radioaktivní zamoření rozmetáním radioaktivních látek klasickou výbušninou.“ Tak definuje výraz Dirty Bomb – Špinavá bomba česká wikipedie a jediným důvodem, proč vám tahle moudra cpu pod nos je ten, že o hře jako takové nic pořádně nevíme.