Five Nights at Freddy's 2
Věková dostupnost

Five Nights at Freddy's 2

Články

PlayStation VR je nový název pro virtuální realitu Project Morpheus od Sony

Zapomeňte na Project Morpheus a zapamatujte si PlayStation VR. Zatímco Project Morpheus bylo kódové označení pro testovací verzi virtuální reality od Sony, PlayStation VR je už oficiální název budoucího produktu, určeného pro koncové uživatele a zákazníky. Jestliže tedy budete chtít příští rok koupit headset virtuální reality pro PlayStation 4, měli byste na pultech obchodů hledat PlayStation VR.

Přehled lednových recenzí na Games.cz

První měsíc roku za námi, což je ideální příležitost ohlédnout se za tím, co jsme tento měsíc na Games.cz recenzovali, a jak nás ten či onen titul zaujal. Tradiční povánoční sucho se letos nekonalo a byť se leden nedá v žádném případě srovnávat s neuvěřitelně nabitým podzimem, bylo i přesto do čeho píchnout a co hrát. V průběhu ledna jsme nakonec recenzovali patnáct her napříč všemi žánry a čerstvě skončené vánoční sezóně navzdory se mezi nimi nachází hry původu nezávislého, ale též "velké" hry od renomovaných studií.

Five Nights at Freddy's 2 vyhlašuje výběrové řízení na pozici nočního hlídače

Kam se hrabou EA, Ubisoft, Activision a další vydavatelské kolosy s každoročním vydáváním nových dílů svých výnosných značek. Scott Cawthon nejenom stihnul vydat dva díly jedné hry během necelého půl roku, ale navíc dokázal pokračování vylepšit natolik, že z něj hráči vyměšují (holt nejsem prezident) Magi v kostkách. Netradiční hororová lekačka Five Nights at Freddy's vyšla teprve v půli letošního srpna, ale už o necelé tři měsíce později je na Steamu k dostání Five Nights at Freddy's 2 – bez dveří, s novými hračkami, s větším počtem místností a s baterkou, která vás stejně nezachrání!

Noční můra v pizzerii nekončí, protože se blíží Five Nights at Freddy's 2

Noční můra v pizzerii nekončí, protože dosavadní noční hlídač pozbyl všechny nervy a nechal se přeložit (nebo byl přeložen) na denní šichtu. Jinak řečeno, v noci musíte restauraci u Freddyho hlídat vy. A jestli máte alespoň mlhavou představu, jak náročné bylo čelit „neškodnému“ strašení hraček v původním dílu Five Nights at Freddy's, pak si můžete udělat velmi jasnou představu, jaké peklo vás čeká při hraní Five Nights at Freddy's 2. Když hra proleze Greenlightem, což by s ohledem na úspěch jedničky neměl být problém.

Bleskovky

  • 8. 4. 2015 - Warner Bros. připravuje film na motivy hororové videohry Five Nights at Freddy's.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
5. ledna 2015
Recenze