Football Manager 2013

Football Manager 2013

Články

Football Manager 2013 zpirátilo přes 10 milionů lidí

Loni si lídr studia Miles Jacobson pochvaloval, že za novinkami ve Football Manager 2013 stojí hlavně prodloužení doby do cracknutí hry, což mimo jiné umožnilo nabrat celých osmnáct nových vývojářů. Všechny ty vychytávky od předobjednávkového přístupu do bety po updaty likvidujících cracky však stejně nakonec jen odloží nezvratné prolomení protipirátské obrany. Ilustruje to i skutečnost, že loňský díl si dle Jacobsona ukradlo 10.1 milionů lidí, což je porce ekvivalentní počtu obyvatel České republiky.

Best of 2012: Nejlepší sportovní hra

Sportovní hry nepatří mezi ty, co rok od roku přináší převratné inovace. On jen tak někdo nový sport nevymyslí, a když ano, určitě nebude mít takovou popularitu, aby se o něm hned dělaly hry. Navíc má drtivá většina sportovních her za cíl určitou míru simulace reálného předobrazu, což s sebou nese dlouhodobé nároky na kvalitu vývoje. Není tedy divu, že se každý rok setkáváme se stále stejnými jmény, jen s jinou číslovkou za titulem. Soutěží se tak většinou v tom, kdo dokáže do toho svého titulu nacpat za daný rok více rádoby novinek.

Football Manager 2013 vyzrál na piráty a profituje

Zářící stálicí okrajových částí PC scény je série Football Manager. Její poslední díl...

Student se stal fotbalovým trenérem díky Football Manageru

Už dlouho se ví, že Football Manager má solidní statistiky a používají jej někteří...

Football Manager 2013 nabídne nový mód pro "uspěchance"

Vývojáři ze Sports Interactive si letos pro informování o novém ročníku Football Manageru zvolili hlavně, respektive výhradně, video. Sérii vývojářských deníčků, v nichž názorně (a díky bohu srozumitelně) vysvětlují herní prvky utěšeně roste a třeba aktuální pětice (!) detailně představuje aspekty zbrusu nového Classic módu, který je určen pro takové, jako jsem já. Strašně rádi by si FM zahráli, ale nemají tolik času a trpělivosti, aby dokázali obsloužit všechny manažerské povinnosti v hlavním herní módu.
Hodnocení
GAMES.cz
9/10
Datum recenze:
9. listopadu 2012
Recenze