Freedom Wars

Freedom Wars

Články

Anglický trailer na akční RPG Freedom Wars potěší majitele PS Vita

Potvrzené vydání japonského RPG Freedom Wars pro PS Vita v Evropě stvrzuje nové video ze hry s anglickými titulky. Záběry nepřínáší nic překvapivého nebo šokujícího, ale smysluplně shrnuje zápletku o milionu let trestu, které lze ponížit prostřednictvím služby veřejnosti - zejména bojem proti monstrům, co unáší lidi.

Na PS Vita míří trojice japonských RPG

Konečně můžeme otevřít dlouho schovávanou lahev šampaňského nebo alespoň nějaké lepší pivo. Trojice japonských RPG pro PlayStation Vita se dočká lokalizace a vydání i v Evropě a je mezi nimi třeba i velmi nadějně vypadající Freedom Wars, o němž jsme už kdysi psali. Ale nejde o jediný kousek, který stojí z trojice her Freedom Wars, Soul Sacrifice Delta a Oreshika: Tainted Bloodlines za pozornost.

Thief pod drobnohledem a další články z Konzolista.cz

Plné ruce práce měly tento týden na konto představení Xbox One všechny herní magazíny, ale naši kolegové z Konzolista.cz obzvlášť, když se na konzole specializují. Vedle návalu novinek o Xbox One se ale na Konzolista.cz objevila řada dalších informací o hrách pro PlayStation a Nintendo platformy, které by vás mohly zajímat. Výběr těch nejzajímavějších najdete v článku po rozkliku. Ještě předtím si ale možná budete chtít přečíst, jak v recenzi na Konzolista.cz dopadla střílečka Metro: Last Light, potažmo na vás čeká článek shrnující informace o chystané stealth akci Thief.

Panopticon se jmenuje Freedom Wars a vyjde na PS Vita

Tak už je trochu jasněji kolem nedávno představeného titulu, jemuž se říkalo Panopticon, ale ve skutečnosti se jmenuje Freedom Wars. O mnoho více toho nevíme, ale něco přece. Titul vyjde v roce 2014 na PlayStation Vita, čímž opět o něco posiluje nabídku her pro tuhle platformu, která se chystá povstat jak fénix z popela.

Sony představuje tajemnou hru Panopticon

Po mysteriózním odpočítávání se na webu Sony Japan zjevilo video z nového titulu, pravděpodobně nesoucího jméno Panopticon. Ačkoliv není známý žánr, platforma ani studio stojící za asi-Panopticonem, upoutávka plná robotů, Londýna a monster umí zaujmout i sama o sobě. Jenom je svými prvky velmi... japonská.

Bleskovky

  • 26. 11. 2015 - Členové PS Plus programu obdrží 1. prosince zdarma hry Gauntlet: Slayer Edition (PS4), King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember (PS4), Far Cry 3 Blood Dragon (PS3), SSX (PS3), Rocketbirds Hardboilded (PSV), Freedom Wars (PSV).

  • 14. 7. 2014 - Během prvního týdne prodeje Freedom Wars se na japonském trhu prodalo 189 tisíc kopií hry a zdvojnásobil se i týdenní počet prodaných PSV (26,5 tisíce).

  • 18. 4. 2014 - Cena Freedom Wars se bude na západním trhu pohybovat kolem 30$.