World of Tanks Blitz oslavuje šesté výročí

Blitz získává svěží nový vzhled, více tanků, speciální event a časově omezený herní mód.

World of Tanks Blitz má 6 let! Připomínáme si tento milník vydáním aktualizace 7.0, která obsahuje grafické vylepšení, nové britské lehké tanky a celou řadu oslav určených přímo hráčům. A narozeninová párty bude pokračovat až do července, kdy se objeví na omezenou dobu zbrusu nový herní režim Skirmish.

World-Tanks Blitz se neustále rozšiřuje a snaží se dosáhnout co nejlepšího herního zážitku. K dosažení tohoto cíle se nyní ve hře objevuje celá řada skvělých novinek, jako je zpětný ráz hlavní, dynamické stíny, vozidla zanechávající stopy na zemi, různé známky poškození pro každý typ tanku a vylepšené efekty v prostředí.

„S více než 137 miliony staženími a a více než 27 000 různých zařízení je naprosto nezbytné, aby si hru všichni mohli užít i po provedení významných aktualizací,“ říká Andrey Ryabovol, produktový ředitel World of Tanks Blitz. „Přidali jsme tedy nabídku grafické úpravy. Tímto způsobem si hráči mohou zvolit, co se zapne nebo vypne, a dává jim větší kontrolu nad jejich Blitz zážitkem. Doufáme, že si všichni naši hráči užijí oslavy narozenin a všem přeji hodně štěstí na bojišti! “

V rámci aktualizace 7.0 budou na bojišti také vyjíždět tři nové britské tanky:

FV 301, Tier VIII

Vickers Cruiser, Tier IX

Vickers Light 105, Tier X

První top-tier lehké tanky zastupující zemi Jejího Veličenstva budou vyzkoumatelní z Tier VII medium a bude se jedna o The Comet. Tito svižní skauti jsou velmi rychlí a ve srovnání s jinými lehkými tanky je odlišuje jejich relativně dobrá zbroj.

A konečně, velká narozeninová oslava začne speciální akcí, při níž tankisté budou mít za úkol ulovit jedinečný tank VI. Úrovně, P.43 / 06 Anniversario. Ti, kteří akci dokončí, budou navíc odměněni narozeninovým profilem. Hon se uskuteční od 19. do 29. června. A ještě toho přijde mnohem víc! Klenotem v koruně slavností bude zahájení zcela nového časově omezeného herního režimu, Skirmish. Vydání je naplánováno na 9. července, dva týmy po pěti budou bojovat na menších mapách, které jsou ideální pro intenzivní a dynamické konfrontace. Hráči budou v tomto režimu potřebovat nervy z oceli, aby byli korunováni vítězem.

Pro více informaci navštivte wotblitz.com.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0