World of Warships PC vyráží do nebes se ZÁVODY VZDUCHOLODÍ

Aktualizace 0.11.1 přináší nové typy misí, vrací se osobní výzvy a poprvé se objevuje i loď ze Španělska.

Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář námořní multiplayerové free-to-play hry World of Warships, přináší podrobnosti k nejnovější aktualizaci s novými loděmi, zcela novým typem bitvy a dlouho očekávaným národem.

Nové superletadlové lodě

Trysková letadla na obzoru! - Do hry World of Warships vstupuje ne jedna, ale hned dvě nové superletadlové lodě. Eagle byl součástí britského námořnictva a na svých palubách umístil jedny z nejmodernějších letadel 50. let 20. století, včetně proudových letounů. Americká loď United States byla ve hře obnovena podle původních nedokončených plánů z roku 1949, takže hráči mohou vlastně vyplout s tím, co nikdy nebylo, ale mohlo existovat. Obě lodě nesou dva typy letek: standardní a zcela novou taktickou letku. Tyto velmi rychlé letouny s proudovým pohonem mohou rychle překonávat značné vzdálenosti a provádět bleskové útoky na nepřátelské lodě.

Závody vzducholodí

V nejnovější aktualizaci se hráči mohou ponořit do zcela nového dočasného herního režimu: Závody vzducholodí. V něm se utkají dvanáctičlenné týmy v souboji lodí úrovně X a budou doprovázet ikonické vzducholodě do cíle. Zvítězí ten, kdo dokáže předběhnout své protivníky a dopravit svou vzducholoď jako první.

V historii vzducholodě přepravovaly agenty rozvědky s důležitými zprávami a diplomaty, kteří s nimi cestovali, aby mohli vést tajná vyjednávání na neutrálních územích. Nový typ bitvy vám dá za úkol pozdržet nepřátelskou vzducholoď a přitom zároveň zajistit, že spojenecká vzducholoď se dostane do cílového bodu jako první.

Panasijské křižníky pokračují

Všechny nové panasijské křižníky budou pokračovat v předběžném přístupu: Rahmat, Harbin a Jinan budou k dispozici za panasijské žetony a Sejong za dublony. U příležitosti tohoto vydání byl také aktualizován přístav Dragon s přístupem ke speciální bojové misi, která hráčům odemkne unikátní pamětní vlajku.

Španělsko vstupuje do boje!

Od spuštění aktualizace 0.11.1 se hráči budou moci účastnit osobních výzev, aby získali co nejvíce zkušeností a přitom si vyměnili různé typy lodí a národy. Jako odměnu za Středomořský event mohou hráči získat dvě lodě VI. úrovně, španělský těžký křižník Canarias, který bude první ze španělských lodí ve hře, a rychlý křižník Dido z královského námořnictva.

Tagy: inzerce

Zdroj: Inzerce, komerční sdělení / PR

Poslední komentáře

celkem 0