Heavy Gear Assault

Heavy Gear Assault

Články

Multiplayerová akce s mechy Heavy Gear Assault vstupuje na Steamu do early accessu

Původně chtěl tým MekTek Studios vydat svůj multiplayerový titul z universa Heavy Gear už tento rok, ale tato varianta padla už začátkem roku 2016 ze stolu. Aktuálně je vydání stanovené na prosinec 2017, kdy by měly vyjít i verze pro konzole. Dočíst se to můžete na stránkách early accessu na Steamu, kam Heavy Gear Assault vstoupil 29. prosince.

Heavy Gear Assault vyjde až příští rok, early access verzi si ale můžete zahrát hned

Na Kickstarteru sice projekt Heavy Gear Assault v roce 2013 neuspěl, tvůrci však svoji snahu nevzdali a early access verzi jejich mechovského počinu si nyní můžete na PC zahrát. Stačí zabrouzdat na oficiální stránky hry a vytáhnout prkenici – pokud vás však online a singleplayer akce zajímá, připravte si minimálně 40 dolarů. Autoři se tak snaží dodatečně podpořit vývoj projektu, jehož finální verze by měla spatřit světlo světa příští rok.

Nezávislý rozcestník – Gamescom 2012 #1

Letošní Gamescom ukázal obvyklé podezřelé v jasnějším, ale i v matnějším světle, představil pár skvělých nezávislých titulů, a nebál se ani poněkud odvážnějších kousků z kategorie bizár. Zkrátka a dobře: nezávislá tvorba jak má být, jakou ji máme rádi a o jaké si dnes můžeme číst. Tak s čtením do chuti!

Vrací se další robotická akce, tentokrát v Heavy Gear

Možná si ještě pamatujete na herní duo z roku 1997 respektive 1999 jménem Heavy Gear.