LEGO Piráti z Karibiku
Věková dostupnost

LEGO Piráti z Karibiku

Články

Návody, wallpapery a trainery z ABCgames

Česká verze adventure Posel Smrti 3 sice vychází až v průběhu příštího týdne, ale na ABCgames už je k dispozici návod pro případ, že byste se při hraní zasekli a nemohli se hnout dále. Z dalších materiálů, které na ABCgames v uplynulých čtrnácti dnech přibyly, lze vypíchnout dokončení návodu na Assassin’s Creed Brotherhood a spoustu docela hezkých wallpaperů z aktuálních i připravovaných titulů včetně LEGO Piráti z Karibiku, F1 2011 a dalších. Kompletní přehled nově přidaných materiálů na ABCgames najdete po rozkliku.

LEGO Pirates of Caribbean s jízdou na prasatech

Už nějaký čas se hráči přou o to, zda série videoherních akčních adventur LEGO náhodou kvalitativně neupadá. Po čerstvě vydaném třetím dílu legových Hvězdných válek nyní vývojáři z Traveller's Tales zkusí štěstí s LEGO Pirates of Caribbean, které obsáhnou nejen klíčové události, postavy i lokace ze všech tří dílů filmových Pirátů z Karibiku, ale také z nadcházejícího čtvrtého filmu. Z raného kódu hry jsou zatím patrné spíš kosmetické změny: nové postavy potkáte třeba i v polovině levelu a pokud s nimi budete správně jednat, přidají se do vaší party a od této chvíle budou na výběr v jednoduchém kruhovém menu, odkud lze mezi dostupnými charaktery snadno přepínat.

Důležité novinky LEGO Pirates of Caribbean

Poté, co se vývojářům LEGO her z Travelers' Tales podařilo naplno vytěžit potenciál sérií od LucasArts, začínají se zaměřovat na hry od Disneyeho. Tou první bude LEGO Pirates of the Caribbean, která vyjde v době premiéry čtvrtého filmu a obsáhne klíčové epizody z celé trilogie včetně chystaného snímku Na vlnách podivna.

První trailer z LEGO Pirates of the Caribbean

Traveller's Tales vydali první trailer ze své nadcházející akční adventury LEGO Pirates of the Caribbean, která by měla odstartovat další legovou sérii podle slavných filmů, jak se to vývojářům už dříve povedlo s Hvězdnými válkami a Indiana Jonesem. Čekají vás tu všechny zásadní postavy, lokace a příběhové linky z filmů včetně nadcházejícího čtvrtého dílu s podtitulem On Stranger Tides.

Bleskovky

  • 28. 6. 2017 - Členové Xbox Live Gold programu obdrží v červenci 2017 zdarma Grow Up (XOne), Runbow (XOne), Kane & Lynch 2 (X360 / XOne) a LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game (X360 / XOne). (+ video)

Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Hodnocení čtenářů:
80/100
Datum recenze:
10. května 2011
Recenze