Madden NFL 20
Věková dostupnost

Madden NFL 20

Články

Snoop Dogg se rozčílil při hraní hry, poté zapomněl vypnout stream a nevědomě vysílal několik dalších hodin

Hudební hvězda se při včerejším hraní opravdu rozvášnila a zápas ukončila před jeho oficiálním koncem.

2K se vrací k americkému fotbalu, ale nesmí konkurovat Maddenu

EA je hlavním distributorem videoherní adaptace amerického fotbalu NFL už víc než 30 let. Na přelomu tisíciletí se našel jeden seriózní konkurent, vydavatel 2K, ale jeho licencovaná série vydržela jen do roku 2004. Tehdy si totiž EA ukořistila exkluzivní práva na simulační zpracování amerického fotbalu, která ostatně drží dodnes. 2K se přesto vrací ke své značce NFL, ale kdoví, jaké typy her pod ní vytvoří.

Jaké jsou nejvýdělečnější hry posledních dvaceti let?

Analytická společnost NPD Group na svém Twitteru zveřejnila americké žebříčky nejvýdělečnějších titulů za uplynulé dvě dekády i jednotlivé roky. Zatímco období 2000-2009 bylo érou hudebních titulů a cvičebních programů pro Wii, od roku 2010 Američané stále častěji sahají po virtuálních zbraních. Na úplné špici najdeme Grand Theft Auto V, polovinu z 20 příček zabírají různé ročníky série Call of Duty.

Madden 20 přináší změny v taktice, navíc si zahrajete i za univerzitu

Spolu se srpnovou přípravou na novou sezónu NFL nám vyjde tradičně i další ročník Maddenu, tentokrát s číslovkou 20. EA už si svoji chvilku slávy na E3 odbyla a představila nám k novému dílu pár novinek, tak pojďme na ně.

Bleskovky

  • 16. 3. 2022 - Je tady další přehled přírůstků do Game Passu