MechWarrior Online

MechWarrior Online

Články

MechWarrior Online se vrací do rukou Piranha Games a hru prý čeká změna k lepšímu

Ačkoliv MechWarrior Online v době loňského vydání získal napříč weby a papírovými magazíny ucházející hodnocení, od zahájení provozu se tvůrci potýkají s řadou problémů a doposud nedokázali hru dostat do slíbeného stavu. Situace by se však měla brzy změnit - k lepšímu. Vývojáři z Piranha Games se nechali slyšet, že po dohodě s vydavatelem Infinite Game Publishing se práva na značku vrátila na začátku září k nim, což by mělo značně ulehčit další rozvoj hry samotné.

Tvůrci MechWarrior Online představují ambiciózní sci-fi onlineovku Transverse

Tohle bude bolet, protože na konci nečekají peníze na vývoj, ani hra – troufnu si říci. Tvůrci MechWarrior Online dostali skvělý (bez ironie) nápad, že stvoří sci-fi onlineovku Transverse s akčními souboji rozličných lodí, výzkumem, stavěním základem a frakcemi, ve které všechny role obsadí živí hráči. Barman bude člověk, pilot bude člověk, nepřítel bude člověk, obchodník bude člověk, uklízečka bude člověk. Snad i robot bude člověk, i když je to oxymóron. Opakuji, jde o skvělý nápad, ale padne na hubu z několika důvodů.

MechWarrior Online se prostřílela z bety do ostrého provozu

Po více než roce v otevřené betě MechWarrior Online přechází na ostrou verzi 1.0, což v případě této a vlastně jakékoli onlineovky neznamená prakticky vůbec nic. Tvůrci budou hru pořád stejně updatovat a přidávat nový obsah, jen už tomu neříkají beta.

MechWarrior Online oznáml datum vydání a zamachroval údaji z otevřené bety

17. září 2013, na čtrnácté výročí zveřejnění kultovního výroku Věry Pohlové o zákazu internetů, dojde k vydání plné verze MechWarrior Online. Lidé z Piranha Games do té doby slibují stále aktualizovat obsah betaverze a jako důkaz můžete v článku najít i video chystaného stroje s přízviskem Dragon Slayer. A když už se schyluje ke konci bety, vývojáři se pochlubili i statistikami její úspěšnosti.

MechWarrior Online čekají větší bitvy a klanové války

Free to play mech akce MechWarrior Online se z aktuální bety přerodí do finální hry koncem léta, konkrétně okolo 21. září, jak Polygonu prozradil prezident Piranha Games Russ Bullock. Neobjede se to samozřejmě bez řady updatů, které tvůrci v mezičase hodlají nasadit. Prozatím se nebojí nastínit trojici z nich, bohužel ani jeden z nich se netýká přidání možnosti bojovat proti NPC mechům...