MechWarrior Tactics

MechWarrior Tactics

Články

Hexové neřesti z MechWarrior Tactics

Ne, nic zásadně nového o MechWarrior Tactics známo není, ale první obrázky ze hry samotné jsou pro mě dostatečný důvod, abych vás s tímto chystaným titulem znovu otravoval. Možná trpím úchylkou na geometrické obrazce, ale pohled na bukolickou herní krajinku pokrytou sítí hexů mi způsobuje příliv adrenalinu do mozku a neobvyklou chuť si pořádnou, ale moderní, hexovku zahrát. Třeba screenshot, kde proti sobě stojí dvě čtveřice mechů a nad nimi se to jen hemží strategickými střelami krátkého doletu, to je normální hexové porno!

Podrobnosti o MechWarrior Tactics, tahová free-to-play strategii

Odpočítávání skončilo a z MechWarrior Tactics už je oficiální free-to-play tahová strategie. Roadhouse Interactive na svém webu potvrdili, že půjde o čistě online multiplayerový titul pro PC, přičemž vyjít by měl koncem tohoto roku. Odehrávat se má roku 3025 a všechny boje v něm budou tahové. Zadaří-li se vám, v průběhu naberete dost zkušeností a vytěžíte cenné přírodní zdroje.

Oznámení MechWarrior Tactics, pojede ne free-to-play vlně

Po letech zahnívání v temné kobce se značka MechWarrior oklepala, oprášila a vylezla ven, aby se fanouškům, kteří už v mezičase přestali doufat, rozdala do posledního řádku programového kódu. Alespoň to tak vypadá, protože vedle již oznámené online záležitosti MechWarrior Online připravuje firma Infinite Game Publishing strategickou variantu pod názvem MechWarrior Tactics. Už jen schází, aby Activision, EA nebo Ubisoft oznámily své mech hry a bude z toho oficiálně nový trend.