Mount and Blade: Ohněm a mečem

Mount and Blade: Ohněm a mečem

Články

Značka Mount & Blade je zpět v rukách vývojářů

Mount & Blade je bez pochyby jednou z her, která se zapsala do indie análů zlatým písmem. Hru vytvořilo studio TaleWorlds a roli vydavatele plnil Paradox. Obě strany teď ale oznámili, že Mount & Blade opouští portfolio Paradoxu a jde zpátky ke svým tvůrcům, kteří tak budou mít svoji sérii kompletně pod kontrolou.

Paradox vydá kolekci všech Mount & Blade her

Máte rádi středověké bitvy? Představu hrdiny (či padoucha), který projíždí světem, má vlastní kumpanii vojáků, o níž se stará a plete se do politiky celého kontinentu? Nebo na politiku kašle a začne výnosný byznys jako obchodník či naopak bandita, který karavany přepadá? Milujete rozsáhlý multiplayer, ve kterém můžete ztékat hradby mohutných hradů? Pokud jste odpověděli na vše "ano" a nehráli jste Mount & Blade, tak už nic nechápu.

Stahujte demo Mount & Blade: Ohněm a mečem

Paradox vydali hratelné demo (835MB, mirrory WP, FP, GP a GN) k samostatnému akčnímu RPG Mount &...

VÍKENDOVÁ ČTYŘKA: Super slevy na Shop.Games.cz!

Ve spolupráci se společností Comgad vám herní e-shop Shop.Games.cz nabízí první ze čtyř speciálních slevových víkendů. Ve slevách budou vždy čtyři atraktivní hry, a to za ceny, které na českém internetu jinde nenajdete. Tento víkend přichází na řadu první várka, ve které jsou následující hry: