Mount & Blade Warband: Viking Conquest

Mount & Blade Warband: Viking Conquest

Články

Bezplatný update na úrovni datadisku výrazně vylepšuje Mount & Blade Warband: Viking Conquest

Netuším, jak k tomu mohlo dojít, ale v polovině května Alešovi uniklo oznámení masivního updatu pro Mount & Blade Warband: Viking Conquest s podtitulem Reforged Edition. Na druhou stranu, aspoň se nemučil čekáním a může se do hraní výrazně upravené verze Viking Conquest hned teď pustit. A vy samozřejmě také, pokud vlastníte Mount & Blade Warband a k tomu DLC Viking Conquest. Reforged edice hry se pokouší změnit nebo vylepšit prakticky všechny aspekty hry, a přestože vývoj updatu zabral tvůrcům z TaleWorlds a Brytenwalda týmu sedm měsíců, nabízí ho majitelům hry zcela zdarma!

GamesPlay: hrajeme sandboxové RPG Mount & Blade Warband: Viking Conquest

Původní vydání DLC Viking Conquest pro Mount & Blade Warband provázela řada problémů technického rázu. Zkrátka se ukázalo, že tvůrcům skvělého Warband modu Brytenwalda chybí zkušenosti s produkcí komerčních titulů, jejichž podpora je mnohem náročnější. Co u modifikace zdarma projde, to už je u komerční hry problém. Usilovnou prací a několika zásadními updaty (viz dubnový patch 1.04) ale nakonec tvůrci dostali Viking Conquest do solidní kondice, takže vám nic nebrání, abyste se ponořili do drsného středověku a zažili na vlastní kůži třeba tažení Vikingů Británií, plné náhodných i historických událostí a osobností. Anebo můžete dobu Vikingů zažít v klasickém Mount & Blade sandboxu, který vám předvedeme v záběrech následujícího videa.

Pálení a rabování v DLC Viking Conquest pro Mount & Blade zažijete už tento týden

Protože dokončení Mount & Blade II: Bannerlord je zatím hodně vzdálenou událostí, musí fanoušci série vzít za vděk DLC Viking Conquest, které vychází jako rozšíření pro Mount & Blade: Warband. Vývoj DLC obstarala skupinka modderů, která má na svědomí skvělou modifikaci Brytenwalda, a vývojem Viking Conquest jen pokračuje ve videoherním zpracování britské historie.

Mount & Blade: Warband – Viking Conquest vás zve k plenění a boji na moři

Fandové série Mount & Blade zřejmě čekají hlavně na nové informace o dvojce (trojce) s podtitulem Bannerlord, v mezičase se však mohou zaobírat nedávno oznámeným DLC Viking Conquest. Vývoj DLC mají na svědomí tvůrci Brytenwaldy, což je jeden nejlepších modů pro Mount & Blade: Warband, kteří blížící se vydání Viking Conquest připomínají v následujícím traileru.

Vikinský datadisk pro Mount & Blade: Warband nabídne kampaň i multiplayerové útoky na přímořské osady

Do více než čtyři roky starého sandboxového RPG Mount & Blade: Warband zavítají v připravovaném datadisku Viking Conquest severské hordy. Spolu s nimi, dle informací od studia TaleWorlds, nabídne datadisk fungl novou singleplayerovou kampaň a classic sandbox mód s rozšířenými možnostmi diplomacie. Multiplayer pak obsáhne i námořní bitvy a útoky na přímořské osady.