Company of Heroes 2 vyjde v kompletní edici se všemi DLC
zdroj: tisková zpráva

Company of Heroes 2 vyjde v kompletní edici se všemi DLC

8. 12. 2015 14:59 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Bylo zřejmě jen otázkou času, než se Company of Heroes 2 dočkají zkompletovnaé edice obsahující veškeré přídavky, datadisky a bonusy. Nese jméno Company of Heroes 2: Master Collection a vyjde strategie i válek chtivé hráče na 55 eur. K dostání je na Steamu již nyní a podívat se také můžete na nový traile a samozřejmě i na obsah, který v ní najdete, kdyby vám nestačilo konstatování "všechen."

Steam stránka představuje celkem obdivuhodný výčet obsahu balíčku a poukazuje na celkovou úsporu (samostatný nákup by vyšel na 119 eur). Těšit se tak lze na přídavek Western Front Armies skládající se ze dvou balíků jednotek do multiplayeru hry, samostatnou kampaň Ardennes Assault a na další soubor jednotek do multiplayeru hry, The British Forces. Nechybí ani rozšíření cílené na jižní fronty, původní bonus pro předobjednávky Case Blue Mission Pack a soubor kooperativních a sólových misí zasazených do mrazivého Ruska, Victory at Stalingrad Mission Pack.

Čili nabídka, která se neodmítá. Zásadní otázkou je však nyní to, zda tímto krokem nekončí podpora druhého dílu této válečné strategie a zda na hráče nemíří oznámení dalšího pokračování. Uvidíme, teď už si ale nenechte ujít slibovaný trailer a nechte se zlákat děsivou atmosférou největšího válečného konfliktu. Opětovná porážka nacistů může být na zimní večery příjemná kratochvíle, co říkáte? Tedy, pokud hrajete za Spojence...

zdroj: Archiv

Nejnovější články