Jarní slevy na Xbox Live a Deadlight zdarma do konce měsíce
zdroj: tisková zpráva

Jarní slevy na Xbox Live a Deadlight zdarma do konce měsíce

19. 4. 2014 17:19 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Kupuje snad někdo z vás hry jinak než v průběhu výprodejů, které jsou na Steamu, GoG, PSN, XBLA, Humble Bundle a jiných digitálních distribučních kanále pořád? Jednou za rok možná, ale jinak ne. Skončí podzimní slevy, začnou předvánoční a vánoční. Pak hned následujíc novoroční, nějaký důvod ke slevám je určitě i v únoru a duben není výjimkou. Vždyť je jaro! Microsoft tedy, stejně jako nedávno Cenega, pořádá až do 21. dubna jarní výprodej, který přináší až 75% slevy na vybrané tituly a DLC pro ně.

Kompletní seznam Games on Demand her, DLC, XBL Arcade her a vlastně i filmů ve slevě na vás samozřejmě čeká v dashboardu Xbox 360. Pohled na Xbox stránku však naznačuje, že si můžete krom jiného koupit ve slevě například LEGO Marvel Super Heroes nebo Borderlands 2, popřípadě tunu DLC pro Assassin’s Creed IV, Saints Row IV, Dishonored, Fallout: New Vegas, TES V, Skyrim nebo Thief. Jarní slevy probíhají až do 21. dubna a dostupné jsou všem (placeným i neplaceným) uživatelům Xbox Live.

Ne ve slevě, ale de facto zadarmo je majitelům placeného Gold účtu na XBLA k dispozici velmi zajímavá akční adventura Deadlight. Postapokalyptická tématika není nic neobvyklého, ale stylovým zpracováním by vás hra mohla zaujmout. Za vyzkoušení ostatně člověk nic nedá, když si Deadlight může vyzkoušet zdarma. Jen připomínám, že na to mají Gold uživatelé čas do konce měsíce. Od prvního se totiž v nabídce Games with Gold objeví nový titul.

Na konto jarních slev se nám z Microsoftu podařilo vymlátit 30 XBLA kódů na různé X360 hry, které vám v průběhu následujících dní velmi rádi rozhodíme. Konkrétně máme v rukách následující: 7X Poker Night 2, 3x State of Decay, 3x Fruit Ninja Kinect a 17x Splatters.

Kódy vám budeme v následujících dnech náhodně házet do diskuse pod článkem a na náš Facebook. Kdo pak dřív přijde, bude kód jeho.

Nejnovější články