Květen s Raymanem a Metal Gearem na PS Plus a Games With Gold
zdroj: tisková zpráva

Květen s Raymanem a Metal Gearem na PS Plus a Games With Gold

26. 4. 2018 11:56 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Pokud stejně jako já ještě stále uháníte napříč vyprahlou pouští v Mad Max a svištíte hlavou dolů v Trackmania Turbo díky dubnovému PS Plus (případně rozséváte smrt ve viktoriánském Assassin’s Creed Syndicate a hrajete si se zapeklitým prostředím v The Witness na Xboxu), pak si koukejte pospíšit. Květnová nadílka je totiž za dveřmi.

S blížícím se Detroit: Become Human bylo jedině logické, aby se v následujícím PS Plus objevil některý z předchozích titulů studia Quantic Dream. V úvahu připadaly pouze Heavy Rain a Beyond: Two Souls a volba nakonec padla na ten horší z nich. Beyond: Two Souls je totiž podle Lukáše Grygara „neskutečně přeplácaná ptákovina.“ Samozřejmě se najdou i nějaké klady, které můžete vydolovat z jeho recenze.

Předplatitelé PS Plus tak možná dají přednost opravdu výborné skákačce Rayman Legends. Ta svého času dokázala, že Rayman na to stále má, a dokazuje to ostatně dodnes díky verzi pro Switch. Jako obvykle jsou součástí i hry pro ostatní systémy PlayStation. Na PS3 jde o bídné tituly Risen 3: Titan Lords a Eat Them!, zatímco PS Vita se dočká King Oddball a Furmins. To vše již 1. května.

Zato na Xbox One se s vlajkovou lodí trefili do černého. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain je v podstatě definicí plížení a akce v otevřeném světě Afghánistánu. Zdejší osady nepřátel budete přepadávat minimálně 50 hodin, takže máte co dělat, abyste to do červnové nabídky stihli.

Druhou hrou pro Xbox One je Super Mega Baseball 2, což je asi tak vše, co o tomto titulu dokáži říct. Odbyde si totiž tímto způsobem svou premiéru. Jako vždy se myslelo i na Xbox 360, kde můžete vyhlížet povedenou sci-fi střílečku Vanquish a mlátičku Streets of Rage. Poslední jmenovaná spolu s baseballem dorazí 1. května, zbylé dvě v půlce měsíce.

Nejnovější články