Od zítra začíná uzavřený betatest nápadité Trials Fusion
zdroj: tisková zpráva

Od zítra začíná uzavřený betatest nápadité Trials Fusion

20. 3. 2014 18:26 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Svého druhu zvláštní kombinace túrování motocyklu s řešením fyzikální puzzlů jménem Trials Fusion dospěla do finální fáze vývoje. Počínaje zítřkem tak bude možné ozkoušet, jak se moc Ubisoft dodržel své slovo ohledne slíbených kvalit zatím posledního příspěvku série Trials – otevřou se totiž brány (zatím uzavřeného) betatestu.

Betatest budou moci osahat všichni hráči, kteří si hru předobjednali skrze systém digitální distribuce Uplay. V betě Trials Fusion tom si hráči budou moct vyzkoušet celých 14 tratí a dvojici skill games, v plné verzi pak bude přítomný i FMX systém fint a editor tratí. Týdenní updaty budou doplňovat celý průběh bety, je tak možné, že novinek z plné verze se hráči dočkají ještě před oficiálním vydáním.

Na zkoušení hry není mnoho času, Trials Fusion totiž na PC dorazí sotva za měsíc a fous – 24. dubna, na PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One dokonce o osm dnů dříve. Celá hra včetně singleplayeru a multiplayeru bude k dispozici za 20 euro, hráči toužící o šestici DLC packů pak budou muset do peněženky sáhnout hlouběji.

...

Nejnovější články