Vytvořte si vlastní verzi WarCraft III ve StarCraft II editoru
zdroj: tisková zpráva

Vytvořte si vlastní verzi WarCraft III ve StarCraft II editoru

3. 2. 2015 17:15 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Když hráčům nechtějí další díl série WarCraft nabídnout vývojáři z Blizzardu, mohou si jej šikovní hráči udělat s posvěcením vývojářů sami a nabídnout všem ostatním k hraní v Arcade módu strategie StarCraft II. Blizzard totiž pro potřeby komunity uvolnil (zatím na testovacích serverech, ale brzy snad všem) všechny modely, zvuky, hudbu, efekty a další podklady z WarCraft III, aby je hráči použili k tvorbě modifikací různého charakteru od vizuálních úprav přes mise po vlastní mini-hry.

Tvůrci se v postu na Battle.netu vyjadřují o nadšeném očekávání, k čemu vlastně komunita nově uvolněné podklady z WarCraft III použije, a co vytvoří. Nejlepší výtvory hodlá Blizzard každopádně zpropagovat v rámci eventu nazvaného "Memories of War". Vyzívají proto hráče, aby se s pomocí StarCraft II editoru a WarCraft III podkladů pokusili rekonstruovat své nejpamátnější momenty z WarCraft her, ať už by mělo jít o mini-hry, jednotlivé mise nebo třeba konkrétní bitvy.

Stručný návod, jak se na StarCraft III PTR dostat, spustit editor a začít něco vytvářet najdete na Battle.net, stejně jako emailovou adresu, kam je třeba posílat odkazy na vaše případné výtvory, aby si jich v Blizzardu všimli. A protože StarCraft II je v redakci zejména Adamova doména, určitě ho zaúkoluju, aby se po zajímavých modifikací podíval a některé z nich pro vás vypíchl.

Nejnovější články