Panzer Corps

Panzer Corps

Články

Vyšla druhoválečná strategie Panzer Corps 2, duchovní nástupce legendárního Panzer Generala

Chvíle, na kterou čekali všichni stratégové a milovníci druhé světové války, je konečně tady. Duchovní nástupce legendárního Panzer Generala a pokračování solidní strategie Panzer Corps dorazil do obchodů a podle všeho byste si ho neměli nechat ujít.

Ve strategii Panzer Corps 2 prožijete celou druhou světovou válku z německé strany

Na odkaz slavného Panzer Generala před lety navázal duchovní nástupce Panzer Corps, který se naštěstí povedl a nastartoval tak novou sérii. Její druhý díl nazvaný jednoduše Panzer Corps 2 vyjde za dva měsíce, v období, které se v uplynulých dnech hezky pročistilo od dalších očekávaných her a bude tedy dost času na zrekapitulování celé druhé světové.

Slitherine nabízí své hardcore strategie v masivní slevě na Steamu

Slitherine Games, zkušení vydavatelé realistických válečných strategií, nejsou zrovna známí svými slevovými akcemi. Proto by měli všichni generálští kumštýři nastražit uši při informaci, že na Steamu právě probíhá něco jako výprodej. Jejich hry se dočkaly až devadesátiprocentních slev, takže si nyní můžete výhodněji pořídit tituly ze všech možných historických ér od antiky přes napoleonské války až po Afghánistán, nebo dokonce i z velmi nehistorického univerza Warhammer 40k.

Stahujte demo strategie Panzer Corps

Fanoušci tahových válečných strategií jistě nepohrdnou hratelným demem Panzer Corps, které...

Nová válečná strategie Panzer Corps

Matrix Games představili Panzer Corps, označovaného za nepřímého nástupce slavné válečné strategie Panzer General. Společnou s ním má mít hloubku taktizování i bohaté hráčské možnosti, které by měly "vrátit éru zlatého herního věku" a zároveň navázat na dávno zapomenuté kořeny starých dobrých taktických strategií. To vše v šestadvacetí scénářích, odehrávajících se v jedenadvaceti různých lokacích inspirovaných skutečnými evropskými bitvami z 2. světové války. Ačkoliv v mnoha ohledech se má hra držet historických událostí, svými rozhodnutími a činy se prý budete moci dobrat i několika hypotetických scénářů na téma "co kdyby Hitler..." atd.