Fight Club #240 HD: Přiznání Poláčka
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #240 HD: Přiznání Poláčka

30. 8. 2015 13:04 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Co se stalo tento týden. Aleš zkoumal trh s kočárky, Petr hledal plynoměr, Martin se ztratil, Lukáš ...kde je Lukáš? Tak na tuhle otázku jsme vám v dnešním díle podcastu Fight Club neodpověděli, ale přesto bylo o čem se bavit. Nebojte, nerecenzovali jsme kočárky, zabývali jsme se herními tématy. Třeba Aleše zaujal systém magie v chystaném RPG Brány Skeldalu 3, Petr se zasekl na eko-MMO Eco a Pavel na videoherním zpracování anime Attack on Titan.

Nevynechali jsme samozřejmě příležitost zdrbnout čerstvě spuštěnou Kickstarter kampaň RPG Divinity: Original Sin II, nezapomněli jsme na vaše dotazy z mailu a chatu a vyhlásili jsme také soutěž o kód na Trine 3. To jsme ale šikovní...

Audio verzi Fight Clubu #240 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: Archiv

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články