Fight Club #260 HD: Slavíme!
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #260 HD: Slavíme!

23. 1. 2016 8:33 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Potřetí v roce 2016 jsme si sedli před kameru, abychom pro vás natočili nový Fight Club. Pavel Dobrovský, Martin Bach, Petr Poláček a Aleš Smutný v něm nejprve představili nový Level, který vychází už tento pátek a shodou okolností nese stejné pořadové číslo jako tento Fight Club - tedy 260. A vzápětí jsme se už vrhli do víru herních novinek uplynulého týdne...  

A protože událostí, které by zahýbaly herním světem, se v předcházejících sedmi dnech moc neurodilo, mrkli se především na několik her, které nás aktuálně zajímají. Vypíchli jsme například chystané mobilní RPG Legacy of the Beast, které nás zaujalo spojením s metalovou skupinou Iron Maiden, shrnuli si naše natěšení na zítra vycházející indie kousek The Westport Independent a Aleš nám vysvětlil, co se mu líbí na projektu Danganronpa: Trigger Happy Havoc.

Debatu jsme pak ještě proložili shrnutím zatím neúspěšné žádosti Sony o ochrannou známku na termín "let's play" a zakončili tradiční sadou odpovědí na otázky z mailu a chatu.

Audio verzi Fight Clubu #260 si můžete stáhnout/poslechnout za tímto odkazem, pokud ale upřednostňujete video, je k dispozici zde:

zdroj: YouTube

Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články