Fight Club #286 HD: Drinking Game
zdroj: tisková zpráva

Fight Club #286 HD: Drinking Game

30. 7. 2016 10:30 | Podcast | autor: Redakce Games.cz |

Do dalšího dílu našeho pravidelného podcastu Fight Club zasdla trojice Pavel Dobrovský, Adam Homola a Martin Bach, aby si popovídali o událostech uplynulého týdne. Největší novinkou je samozřejmě nepotvrzená informace o podobě nové konzole od Nintenda s kódovým označením NX. Může se koncept hybridního handheldu uchytit? Nejde ale o jediné téma, které nás zaujalo.

Akce Quake Champions představila čtyři ze svých hrdinů a kromě toho, že se pozastavíme nad budoucností slavné značky se pozastavíme i nad tím, jak začíná být stále populárnější žánr týmových stříleček s unikátními hrdiny.

Jejich unikátnost ovšem zaniká ve srovnání s hrdiny akčního RPG Ghost of a Tale. Tím jsou totiž myši, především myšák Milo, minstrel a dobrodruh, který se vydává na dobrodružnou výpravu do světa, jemuž vládnou zvířata, aby našel svou milovanou Merru. 

zdroj: Archiv


Podcasty od Games.cz a samozřejmě i další videa z naší dílny můžete sledovat též na našem YouTube kanálu a své případné dotazy a připomínky směrujte do dedikované diskuse nebo na email podcast@games.cz. Děkujeme za přízeň!

Nejnovější články