Poly Bridge

Poly Bridge

Články

Výborná simulace Poly Bridge dostává překvapivé pokračování

Dlouho trvající série Bridge Constructor má sice něco do sebe (obzvlášť její odbočka míšená s Portalem), ale teprve Poly Bridge nasadil tématu stavby mostů korunu. Bláznivé situace se spojily s low poly grafikou vytvářející kouzelná diorámata, ve kterých jste se snažili pokořit neúprosnou fyziku. A teď si to dáte znova v pokračování Poly Bridge 2.

Stavitelská hra Poly Bridge opouští early access - prověří vaši schopnost navrhovat mosty

Je to skoro rok, co jsme vám ukazovali nápaditou logickou hru Poly Bridge, v níž, jak název napovídá, stavíte mosty. Základ hratelnosti stojí na fyzikální simulaci, díky níž je umění postavit i jednoduchý most tak, aby se vám vlastní vahou nezhroutil. Jakmile si osaháte pravidla, podle kterých se Poly Bridge řídí, v kampani vaše stavitelské umění otestuje řada misí, v nichž musíte stavět mnohem složitější struktury. Doposud jste mohli Poly Bridge hrát v rámci early accessu, ale tvůrci ze studia Dry Cactus oznámili, že hra vyjde 12. července v plné verzi.

GamesPlay: Hrajeme stavitelskou simulaci Poly Bridge

V každém z nás dříme budovatel a stavitel. Dobrá, možná v úplně každém ne, ale svého vnitřního stavitele mostů se dnes pokusí nalézt Pavel. Pustí se totiž do stavitelské simulace Poly Bridge, jejímž obsahem je, jak už asi tušíte, výstavba mostů. Jenže postavit most není tak snadné, zvláště, když vaše výtvory mají tendenci podrobovat zkoušce samotné fyzikální zákony, se kterými Poly Bridge počítá.
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
30. července 2016
Recenze