Posel smrti 3
Věková dostupnost

Posel smrti 3

Články

Návody, wallpapery a trainery z ABCgames

Česká verze adventure Posel Smrti 3 sice vychází až v průběhu příštího týdne, ale na ABCgames už je k dispozici návod pro případ, že byste se při hraní zasekli a nemohli se hnout dále. Z dalších materiálů, které na ABCgames v uplynulých čtrnácti dnech přibyly, lze vypíchnout dokončení návodu na Assassin’s Creed Brotherhood a spoustu docela hezkých wallpaperů z aktuálních i připravovaných titulů včetně LEGO Piráti z Karibiku, F1 2011 a dalších. Kompletní přehled nově přidaných materiálů na ABCgames najdete po rozkliku.

Stahujte anglické demo Posla smrti 3

Více než dva měsíce po německé verzi vydali Lace Mamba konečně také anglické demo (819MB,...

Nový termín vydání Posel Smrti 3 a info o dabingu

Finále adventurní série Posel Smrti, kterou rozjeli čeští vývojáři z Unknown Identity/Future Games a doklepnou ho Němci z týmu Cranberry, se opět pozdrží, hra by měla vyjít 30. dubna a za všechno může zvuková stránka české lokalizace. Jak vysvětluje martin Válek z TopCD, český vydavatel hry už nechce nasekat stejné chyby jako u dvojky, která trpěla nevyrovnanou kvalitou zvuků a dabingu. Tentokrát jsou největší brzdou vydání dodělávky při závěrečném střihu českých zvuků a dosazování efektů. Svůj podíl nesmazatelné viny nese i údajně obtížné vyjednávání o licencích pro klasickou a sběratelskou edici hry s německým vydavatelem.

Posel Smrti 3 chce děsit a lekat v českém traileru

Prokletí rodu Gordonů už fanouškům adventurek zařídilo dva díly v sérii Posel Smrti a na přelom března a dubna se chystá díl třetí, díky TopCD opět lokalizovaný do češtiny včetně dabingu (Darrena opět namluví David Prachař). Druhý Posel Smrti (recenze) byl oproti jedničce (recenze) přijat poměrně chladně – fandové jej však nakonec skousli, pořád si hra držela vysoký standard a uhrančivou atmosféru.

V obklopení smečky z Black Mirror 3

Po nedávné předváděčce úvodních minut z adventury Black Mirror 3 vývojáři přeskočili do pozdější fáze dobrodružství, kdy se hlavní hrdina Darren Michaels ocitne ve strašidelném lese v obklíčení vlkodlaku. Protože tou dobou už Darrena stíhají noční můry na každém rohu, má hrdina na výběr: pokusí se odsud utéct, dokud ho vlci neobklopí z bezprostřední blízkosti, nebo vsadí sám na sebe a počká, dokud se na něj smečka nevrhne - to vše v dobré víre, že jde pouze o sen?
Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
5. června 2011
Recenze