Akční MOBA Gigantic spustí otevřenou betu na začátku prosince
zdroj: tisková zpráva

Akční MOBA Gigantic spustí otevřenou betu na začátku prosince

30. 11. 2016 17:18 | Preview | autor: Adam Homola |

Chystaná MOBA Gigantic si už několika uzavřenými betatesty prošla, ale zanedlouho si ji budou moci vyzkoušet všichni hráči. Vývojáři totiž chystají spuštění otevřené bety na 8. prosinec, a to pro Xbox One (v rámci programu Xbox Game Preview) i pro Windows 10. Hra bude obsahovat cross play, takže půjde hrát na PC proti lidem na Xboxu a obráceně.

V otevřené betě Gigantic bude pravidelná týdenní rotace šesti hrdinů z celkových šestnácti a zahrajete si na třech mapách: Siren’s Stand, Ghost Reef a Sanctum Falls. Podobně jako v jiných MOBA hrách je i tady každý hrdina jiný, nabízí odlišný styl hratelnosti, a navíc si ho můžete ještě upravit skrze strom schopností i během zápasu.

Hráči tak musí v rámci svého týmu spolupracovat, zabírat body na mapě a snažit se o vyvolání velkého a mocného stvoření: Guardiana. Ovládáním klíčových bodů na mapě a zabíjením nepřátel svého Guardiana posilujete a tým se silnějším Guardianem vyhrává.

Pokud nedojde k nějaké zásadní změně, měla by se Gigantic po otevřené betaverzi dočkat už plnohodnotného vydání. To bude mít formu free to play titulu na PC i Xboxu One. Do betaverze se můžete přihlásit na oficiálním webu hry.

zdroj: Archiv

Nejnovější články