Darksiders III ještě nevyšlo a tvůrci už odhalují novou kooperativní střílečku Remnant: From the Ashes
zdroj: tisková zpráva

Darksiders III ještě nevyšlo a tvůrci už odhalují novou kooperativní střílečku Remnant: From the Ashes

13. 7. 2018 11:32 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Studio Gunfire Games před pár dny oznámilo datum vydání svého aktuálního titulu Darksiders III na letošní listopad. S dalším projektem ale nehodlají vůbec otálet. Nová značka Remnant: From the Ashes se odhaluje prvním trailerem, který slibuje akční kooperaci ve zdevastovaném světě plném roztodivných emzáků.

Jak se blíží datum vydání Darksiders III, je nanejvýš logické, že se ta již „nepotřebná“ vývojová část studia vrhá do nového projektu. Jenže Remnant: From the Ashes nevzniká jen několik málo posledních týdnů či měsíců. Tvůrci totiž budou pod svým novým vydavatelem Perfect World prezentovat hratelnou ukázku už za měsíc na německém Gamescomu. Vydání hry je naplánováno na příští rok na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Remnant: From the Ashes se sveze na nyní už docela dost plné vlně her, které upřednostňují kooperaci až čtyř hráčů. Hrou se tedy můžete prostřílet i sami, ale v takovém případě se o leccos ochudíte a celou hru si ztížíte. Sami tvůrci označují hratelnost za akční survival, ve kterém tým hráčů těží z různých schopností tříd svých postav.

zdroj: Archiv

Z příběhového hlediska jde o další z mnoha apokalyps. Tentokrát se Země ocitá pod invazí mnoha různých bytostí z jiných dimenzí, a protože to má lidstvo spočítané, poslední jedinci hledají odpovědi nesmyslného vyvražďování v domovských dimenzích monster.

Hráči tak cestují do různých dynamicky generovaných biomů, které se pyšní vlastními nehostinnými podmínkami a mimozemšťany. Někdy narazíte na roj malých otravných „doplňte“, jindy zase na obří kolosy. S nimi vám pomohou palné i kontaktní zbraně, crafting, systém progrese a neherní postavy, které třeba zachráníte a na oplátku od nich získáte vzácné vybavení.

Remnant: From the Ashes sice nevypadá bůhvíjak inovativně, ale prozkoumávání různých dimenzí, jejich prostředí a tvorů by mohlo mít něco do sebe. Na první záběry z hraní pravděpodobně nebudeme čekat dlouho. Maximálně do Gamescomu, který startuje 21. srpna.

Nejnovější články