Madden 20 přináší změny v taktice, navíc si zahrajete i za univerzitu
zdroj: tisková zpráva

Madden 20 přináší změny v taktice, navíc si zahrajete i za univerzitu

21. 6. 2019 10:51 | Preview | autor: Antonín Klas |

Spolu se srpnovou přípravou na novou sezónu NFL nám vyjde tradičně i další ročník Maddenu, tentokrát s číslovkou 20. EA už si svoji chvilku slávy na E3 odbyla a představila nám k novému dílu pár novinek, tak pojďme na ně.

Nejdůležitější novinkou je rozhodně mód Face of the Franchise: QB1. V něm se můžete vžít do nadějného quarterbacka (rozehrávače) a zkusit si, co obnáší role mozku celého útoku. Začnete s univerzitním týmem a je jen na vás a na vašem umu a intuici, kam až kariéru dovedete. Možná to budete právě vy, kdo zvedne nad hlavu trofej Vince Lombardiho po vyhraném Super Bowlu. Součástí bude i jednodušší RPG systém. Čím lépe budete plnit své povinnosti, tím víc dostanete bodů, které přetavíte v různé vlastnosti vašeho svěřence.

Změnilo se kromě jiného i volení taktiky, především v ofenzivní části. Hůře se budou měnit zvolené přihrávky na běh a naopak, ale zato dostanete větší možnost ve variabilitě. Trickplay by měl být v tomto díle o dost výraznějším faktorem, a dokonce se nabízí i signifikantní varianty. Chcete předvést to, co Philadelphia Eagles ve svém vítězném tažení skrz play-off? Směle do toho, stačí jen šikovné prsty a samozřejmě trocha štěstí.

zdroj: Vlastní

Tvůrci se také zaměřili na největší osobnosti a přiřadili jim novou schopnost, kterou pojmenovali X-Factor. Pokud s daným hráčem splníte během zápasu požadované úkoly, které jsou zadány stylem „Překonej určitý počet yardů“ nebo „Zabraň několika rozehrávkám“, otevře se vám možnost dohodit míčem dále nebo více uběhnout, což ocení každý trenér.

Madden NFL 20 vyjde 2. srpna letošního roku na PC, PS4 a Xbox One.

Nejnovější články