Sci-fi budovatelská strategie Habitat vyjde i na PlayStation 4
zdroj: tisková zpráva

Sci-fi budovatelská strategie Habitat vyjde i na PlayStation 4

30. 7. 2014 18:12 | Preview | autor: Adam Homola |

Budovatelská strategie postavená na vesmírném odpadu, Habitat, se dostaví na PlayStation 4. Hra je momentálně v programu Early Access pro PC, Mac a Linux a můžete se k ní dostat skrze spoustu různých digitálních distribucí za 15 eur. Vedle počítačů se ví také o připravované verzi hry pro Xbox One, ale teď k tomu tvůrci ze studia 4gency přidali společně s vydvatelem Versus Evil také verzi pro novou konzoli od Sony. Na ní si ale Habitat zahrajeme až někdy v průběhu příštího roku.

"Už od začátku vývoje Habitat bylo naším cílem vydat hru na tolika platformách, na kolika to bude jen technicky možné. Jsme proto neuvěřitelně nadšení, že můžeme oznámit, že Habitat vyjde v roce 2015 i na PlayStationu 4. Na reakce kreativní komunity kolem PlayStationu na herní mechaniky Habitatu se už nemůžeme dočkat," napsal v tiskové zprávě Charles Cox, zakladatel 4gency.

Připomeňme, že v Habitat je vaším úkolem budovat vesmírné domovy pro lidi, jenže nestavíte nádherné hotely na různých exotických planetách. Snažíte se vybrat z harampádí poletujícího vesmírem to nejlepší a z odpadků sestavit použitelnou loď. Hra bude nejen o přežití ve vesmíru, ale také i o soubojích, které jsme zatím ale ještě moc neviděli. Na budovatelskou část se můžete podívat v předchozím článku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články