Prince of Persia: The Forgotten Sands

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Články

Sledujte Fight Club #610 o pádu Ubisoftu

Je cosi shnilého ve studiu francouzském

Prince of Persia série je na dovolence, ale vrátí se

Jaká je vlastně podle vás ideální prodleva mezi jednotlivými díly nebo hrami v rámci populární série? Rok je málo, na tom se asi shodneme, i když pro některé žánry (sportovní hry) to fungovat přeci jenom může. Dva roky? Tři roky? Deset let? Nebo by vlastně mělo být jedno, jak dlouhá bude prodleva a určujícím faktorem by mělo být ono mytické tvůrčí pnutí v rámci firmy nebo týmu?

Vyhlášení soutěže o balík her od Playmana

Další soutěž je u konce, tentokrát to bylo s Playmanem o trojici balíčků obshaujících...

FIFA 11 láme v UK prodejní rekordy

Všichni milujeme statistiky a je velká škoda, že zatím nemáme od gfk žádná oficiální prodejní čísla pro tuzemský trh. Nemáme tedy jinou možnost, než se bavit statistikami ze zahraničí, třeba z největšího evropského trhu, kterým je Velká Británie. A tam aktuálně kraluje kdo jiný, než FIFA 11.

Video-recenze Prince of Persia Zapomenuté písky

Království Princova bratra je napadeno a na jeho obranu vypouští zakletou bájnou armádu. Pomáhá mu i mystická osoba propůjčující magické schopnosti umocněné RPG.

Bleskovky

  • 1. 9. 2016 - Členové PS Plus programu obdrží v září Lords of the Fallen (PS4), Journey (PS4, PS3), Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3), Datura (PS3), Badland (PSV, PS4, PS3) a Amnesia: Memories (PSV).