Psychonauts in the Rhombus of Ruin
Věková dostupnost

Psychonauts in the Rhombus of Ruin

Články

Třídílný dokument mapuje historii Psychonauts i studia Double Fine

Zatímco suma peněz vybraná na vývoj Psychonauts 2 na Figu uětěšeně roste směrem k cílové částce 3,3 milionů dolarů, tvůrci z Double Fine se ohlíží za vznikem prvního dílu. Ve spolupráci s 2 Player Productions zvolili formu třídílného dokumentu, který je plný historických zajímavostí.

Nové hry pro PlayStation VR: Ace Combat 7, Rez Infinite, Golem i simulátor práce

Přestože se živá prezentace PlayStation VR během PlayStation Experience vymkla Sony z rukou a podle zákona schválnosti pořádně nefungovala, zbytek bloku o projektech pro virtuální realitu nabídl pestrou škálu titulů včetně hříček a hratelných zvrhlostí, které budou k dispozici příští rok, stejně jako PlayStation VR samotná. Následující přehled tedy shrnuje všechny tituly, které Sony během PSX 2015 představila nebo znovu ukázala.

Double Fine ukázali remaster Day of the Tentacle a oznámili remaster Full Throttle i Psychonauts hru PlayStation VR

Double Fine v čele s Timem Schaferem během PlayStation Experience představili nebo předvedli hned několik projektů. Jedním z nich je i adventura Day of the Tentacle Remastered, která pro PS4 a PS Vita (ale i PC a Mac) vyjde v prvních měsících příštího roku, a první trailer tuhle klasiku ukazuje poprvé v pohybu.