Punch Club

Punch Club

Články

Hodnocení Punch Club na Steamu se zvýšilo díky snížení obtížnosti, dvojka vyjde příští rok

Punch Club je zajímavý případ. Hra se „vymkla“ tvůrcům z rukou a žila vlastním životem. Vývojáři z Lazy Bear Games ji původně cílili na hodně hardcore publikum, ale díky grafice, stylu a odkazům na popkulturní ikony osmdesátých let si nakonec proboxovala cestu ke statisícům hráčů. A řadu z nich překvapila obtížnost, respektive nutnost posouvat neustále padající statistiky nahoru. Nakonec se ale tvůrcům podařilo tento problém vyřešit.

Fight Club #282 HD: HM!

Adam Homola se vrátil z Los Angeles plný dojmů a v 282. Fight Clubu jsme toho náležitě využili. Adam vám i přes jet lag řekl, co ho nejvíce zaujalo na výstavě E3, jaké hry si vyzkoušel, a které trendy podle něj letošní ročník odhalil. Řeč tedy byla nejen o VR, ale i dalších zajímavostech z kalifornské herní show, ke kterým si své řekl i náš host - Lukáš Macura ze studia Cinemax.

Pravda je někde venku - tvůrci Punch Club vedou slovní válku s G2A

Opět se vrací problém digitální distribuce a teprve se formujícího legislativního rámce, který by tento stále se vyvíjející a přitom velmi výdělečný systém prodeje pokryl. A opět se vrací i problém přeprodejců klíčů s hrami, tentokrát v podobě serveru G2A, který funguje primárně jako aukce, ve které mohou uživatelé prodávat kódy nejenom (ale hlavně) na Steam. Do stále probíhajícího sporu s G2A se dostali vývojáři z tinyBuild, především kvůli prodeji jejich hry Punch Club. A nutno dodat, že během několika dnů jejich spor eskaloval kvůli řadě prohlášení a ultimát z obou stran.

Hráče Punch Clubu čeká obsah zdarma a možnost přenést pozice z PC verze do mobilní

Boxerský příběh nuly, která se postupně vyhrabe až na vrchol po vzoru filmů z osmdesátých let, brzy rozšíří boj proti zločinu. Punch Club se dočká zdarma dostupného DLC s názvem The Dark Fist, ve kterém najdete kufřík plný indicií ke zločinům v celém městě. Jediná logická věc je tak vytáhnout masku a začít se zločinem bojovat.

Nalaďte si dnes v noci VEKTOR - nový pořad o herní hudbě

Před čtrnácti dny odstartoval na pražském Radiu 1 nový pořad o herní hudbě, který má na svědomí Lukáš Grygar. Vysílá každé druhé úterý a dnes se pustí rovnýma nohama do aktuální herní muziky, která stojí za poslech.

Bleskovky

  • 22. 3. 2016 - Hry Punch Club se legálně prodalo 300 tisíc kopií, nelegálně staženo bylo 1,5 milionu kopií (milion PC verze, půl milionu verze mobilní).

  • 19. 1. 2016 - Punch Club vydělal od vydání (Steam 8.1., iOS 14.1.) již milion dolarů, na Android zařízení dorazí 28.1.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
30. ledna 2016
Recenze