R.U.S.E.

R.U.S.E.

Články

Tvůrci Steel Division, studio Eugen Systems, čelí stávce zaměstnanců

Vašek vás minulou středu informoval o novém dodatku pro Steel Division: Normandy 44, který do hry přidává nové divize a kooperativní mise. Nemohl ale vědět, v jakých válečných podmínkách DLC Back to Hell vznikalo. V ten samý den totiž začala stávka 21 členů vývojářského týmu Eugen Systems, což je téměř polovina celkového počtu. A jak asi tušíte, nemají nic proti hře, na které pracují. Jde o odměnu za odvedenou práci, kterou jaksi nedostali.

Takhle by se PC verze strategie R.U.S.E. ovládala Kinectem

Že Kinect není bublina, která jen tak splaskne, dokazuje i následující video, na němž si můžete prohlédnout, jak lze ovládat strategii R.U.S.E. za pomocí gest a Kinectu upraveného pro PC. Ovládání je překvapivě plynulé, multidotykový systém funguje skvěle a hra reaguje dobře a přesně. Pravdou ale je, že jde o kombinaci softwaru Kinectu a softwaru, který měli tvůrci R.U.S.E., Eugen Systems, k dispozici pro ovládání strategie na dotykových tabletech.

Best of 2010: Nejlepší strategie

Nabídka strategických titulů byla v tomto roce žánrově velmi různorodá, obecně velmi kvalitní a navíc okořeněná návratem několika velkých jmen zpět na kolbiště. Výběr kandidátů, o vítězi ani nemluvě, byl tedy příjemně zdlouhavý a obtížný a jako obvykle nemůže už ze své podstaty pojmout vše dobré, co se letos ve strategickém žánru urodilo.

Chystané DLC pro R.U.S.E. bude zdarma

Je trochu škoda, že inovativní a přemýšlivá strategie R.U.S.E.

R.U.S.E. s ovladačem PlayStation Move

Implementován byl dodatečně, historická strategie ho ale využívá naplno.

Dnes začíná veřejná beta R.U.S.E.

Na čem rozjedete aktuální betu válečné strategie od UbiSoftu? + ČESKÁ VIDEA

Bleskovky

  • 18. 7. 2018 - Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One byly zařazeny tituly Dante’s Inferno a R.U.S.E.

Hodnocení
GAMES.cz
7/10
Datum recenze:
1. října 2010
Recenze